0
0
/
Acțiuni
Acțiuni
Reducerile finale a verii cu de pînă la - 40%!
Rețeaua de supermarkete Bomba - este soluția perfectă pentru toate problemele de uz casnic asociate cu spălarea, curățirea, gătitul și depozitarea alimentelor, precum și multe altele! Nu ratați în august! Reduceri finale de până la - 40%!
Cel mai mare sortiment de genți frigorifice!
Genţile frigorifice sunt un atribut necesar şi util pentru fiecare călătorie, excursie în natură sau camping. Este foarte comod să ieşi în natură într-o zi cu arşiţă, să deschizi geanta frigorifică şi să scoţi din ea o băutură rece sau alimente proaspete.
Cel mai mare sortiment de tehnică!
Numai la BOMBA veți găsi cel mai larg asortiment de tehnică din toate categoriile. Noi am pregătit pentru Dvs, cele mai populare modele de televizoare, frigidere, mașini de spălat, dar și o multitudine de dispozitive absolut necesare în viața cotidiană la
Prețurile finale la televizoare Samsung
Специально к Чемпионата Мира по Футболу, сеть супермаркетов Bomba объявляет о начале грандиозной акции – Финальные цены телевизоры Samsung.
Prețurile finale pentru finalul campionatului!
Special pentru finala celui mai mare eveniment al anului 2018 , rețeaua de supermarket-uri Bomba se grăbește să facă o ofertă unică și anunță cea mai grandioasă acție a verii.
Mai ieftin decât la piață
Rețeaua de supermarketuri Bomba este gata să-și bucure clienții 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. În afară de serviciul excelent și livrarea rapidă, organizăm în mod regulat promoții și vânzări, oferindu-vă mii de bunuri și accesorii necesare pentru c
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 17.08.2018
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON