Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Stimaţi cumpărători!

Condiţiile de livrare şi de primire a produsului sunt următoarele:

 • Produsul va fi livrat în ziua şi în intervalul de timp stabilit împreună cu dumneavoastră, dumneavoastră veţi primi un apel telefonic în ziua în care va fi executată livrarea;
 • Produsul va fi livrat la adresa indicată de dumneavoastră;

Produsul va fi plasat pe locul gătit din timp, cu excepţia cazurilor cînd:

 1. pentru efectuarea acestui fapt va fi necesară schimbarea poziţiei mobilei sau a altor obiecte;
 2. pentru efectuarea acestui fapt va fi necesară scoaterea uşei din balame;
 3. va fi necesară demontarea oricăror părţi ale produsului pentru diminuarea mărimilor sale;
 4. distanţa dintre părţile produsului şi a obiectelor dimprejur la deplasarea produsului este mai mică de 10 cm;
 5. mărimile produsului în ambalaj depăşesc mărimile scării, ale uşilor de intrare.

În acest caz, în dependenţă de cauza apărută, produsul va fi primit de dumneavoastră în faţa uşii de intrare la scara sau în apartament, sau în coridorul apartamentului dumneavoastră, în dependenţă de faptul unde a apărut problema.

În cazul absenţei dumneavoastră la adresa şi în timpul indicat, angajatul, care efectuează livrarea produsului, vă va aştepta timp de 30 de minute, după care va lăsa «Avizul de livrare». În acest caz dumneavoastră veţi avea nevoie să înregistraţi să achitaţi livrarea repetată.

Angajatul, care execută livrarea, este obligat în prezenţa dumneavoastră să despacheteze produsul, să prezinte starea sa exterioară, să prezinte dumneavoastră talonul de garanţie completat şi instrucţiunea de exploatare a produsului respectiv.

Fiţi atenţi la controlul produsului ales de dumneavoastră. Asiguraţi-vă de lipsa unor deteriorări mecanice, prezente pe corpul produsului. Controlaţi prezenţa instrucţiunilor de exploatare şi corectitudinea de completare a talonului de garanţie. Faptul de recepţie a produsului în conformitate cu aspectul său exterior, complectaţie şi prezenţa documentelor se desemnează prin semnătura dumneavoastră în cererea de livrare a produsului, ls fel şi lipsa pretenţiilor faţă de produsul livrat.

Dacă dumneavoastră primiţi produsul fără despachetare şi verificarea complectaţiei, în cerere de livrare expeditorul face menţiune că produsul a fost primit fără controlul vizual, şi dumneavoastră vă semnaţi.

Dacă produsul necesită o instalare (conectare) profesională specială, activitatea sa nu poate fi controlată de dumneavoastră înainte de conectarea acestuia.

Vă mulţumim pentru realizarea cumpărăturii în reţeaua de magazine «BOMBA»!