0
0
/
Despre companie
О компании

BOMBA - №1 în Moldova!

Compania BOMBA este participantul principal pe piaţa moldovenească a aparatelor de uz casnic şi electrocasnice. Mai mult de 15 ani de dezvoltare reuşită a companiei au permis de a crea reţeaua majoră de supermarket-uri în toată republica.

Un fapt principal în activitatea reţelei de supermarket-uri BOMBA – este de a face procesul de procurare la maxim confortabil: de a propune anume aceea, de ce aveţi nevoie la cel mai bun preţ, de a vă deservi la cel mai înalt nivel, de a vă propune complexul maxim de servicii, de a vă atrage atenţia prin programe avantajoase, care vă oferă dreptul de a obţine reduceri permanente în cadrul magazinelor noastre.

Bomba-magazin la un nivel avansat, propune cumpărătorilor săi cel mai larg asortiment, cele mai bune prețuri și cea mai bună deservire.Acest magazin este pentru persoanele cărora le place să facă cele mai bune și avantajoase cumpărături.

BOMBA vă propune posibilitatea procurării produselor la cele mai bune preţuri din Moldova. Programul Bonus vă permite să obţineţi bonusuri de la procurări, de a le colecta şi de a le utiliza pentru cumpărăturile viitoare. Pentru a face procesul de procurare la maxim confortabil, în magazinele BOMBA sunt active diverse programe de livrare a tehnicii. 
În magazinele noastre dumneavoastră puteţi să utilizaţi cele mai avatajoase programe de credit, care sunt oferite de bănci parteneri, cu care reţeaua de supermarket-uri BOMBA conlucrează eficient în decursul a mulţi ani.

Luînd în considerare tendinţele de extindere a posibilităţilor de cumpărare, noi am decis să facem pentru cumpărătorii noştri o modalitate şi mai confortabilă de procurare a tehnicii de uz casnic şi a electronicii – Internet-magazin. Procurarea tehnicii prin internet-magazinul BOMBA cu utilizarea diverselor posibilităţi de achitare a produsului vă va permite să economisiţi timp şi bani fără a ieşi din casă.

BOMBA de azi – sunt 18 magazine de format, cu o suprafaţa totală de mai mult de 20 000 metri pătraţi, pe care sunt prezentate mai mult de 10000 de denumiri de produse de tehnică de dimensiuni mari şi mici, aparate audio şi video, accesorii şi alte produse pentru casă şi gospodărie de la producătorii de frunte. În fiecare magazin al reţelei sunt create toate condiţiile necesare pentru procurare confortabilă – săli încăpătoare, aparate de vînzare moderne, poziţionarea confortabilă a produselor.

Degustarea cafelei – o particularitate unică a supermarket-urilor „BOMBA”. În zona de cafea este prezentată o alegere mare a maşinilor de cafea a unor astfel de brad-uri renumite cum ar fi: KRUPS, PHILIPS-SAECO, BOSCH, DELONGHI, SIEMENS. Consultanţii profesionali nu numai că pot să vă ajute să vă descurcaţi în asortiment, vă vor acorda consultarea profesională de pregătire, dar şi vă vor propune să degustaţi cafeaua aromatică şi fierbinte Latte Macchiato, Cappuccino, Caffe Lungo, Espresso, Chococino.

Contacte
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 07.12.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!