0
0
/
/
Alegeți aspiratoarele cu turbină Anti-Tangle
Alegeți aspiratoarele cu turbină Anti-Tangle

Salvarea Puterii de 2 ori mai mult*

 

Una dintre cele mai frecvente probleme cu un aspirator este pierderea puterii de aspirație, și în consecință, o scădere a calității curățării.
*Datorită turbinei Anti-Tangle, puterea de aspirație rămâne ridicată pentru o lungă perioadă de timp*. Rotirea la o viteză de 20.000 rpm, creează o forță suplimentară respingătoare și eliberează fluxul de aer din praf și resturi.

Curățire simplă 

 

Turbina Anti-Tangle împiedică înfășurarea părului și lânei pe filtrul aspiratorului. Tot gunoiul se află pe fundul recipientului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-l curățați manual. Trebuie doar să scoateți recipientul și să-l scuturați în urnă.


Curățire intensă la viteza sunetului

 

Motorul aspiratorului Samsung accelerează aerul din țeavă la o viteză transonală de 0,9 mah. Această putere permite dintr-o singură dată să colecteze praful și resturile chiar și de pe cele mai dificile suprafețe.

 

Perie ANTI-TANGLE

 
Acest aspirator este potrivit pentru proprietarii animalelor de companie și este o soluție excelentă pentru curățirea părului și a lânii de pe diferite tipuri de acoperiri. Datorită distribuției speciale a curenților de aer, părul și lâna nu sunt înfășurate pe perie, ceea Ce înseamnă că nu trebuie să le curățați după fiecare utilizare.

Mîner Ergonomic 

Удобная ручка из прочного лёгкого пластика обеспечивает максимальный комфорт во время уборки. Благодаря особому строению снижается нагрузка на кисть, а шланг пылесоса не перекручивается.

 

Accesuriu 3-în-1

 
Accesoriu necesar va fi întotdeauna la îndemână. Accesoriu 3-în-1 combină o perie pentru mobilier, o perie moale pentru înlăturarea prafului și un ajutaj pentru fantă.

 

Folosire funcțională


Butoanele de pe mâner vă permit să porniți sau să opriți rapid aspiratorul, alegeți puterea optimă pe diferite tipuri de suprafețe, fără a întrerupe curățarea.

 

Îndepărtează  99,9% Alergeni și Bacterii

 
Filtrul de aer fin HEPA 13 curăță aerul chiar și de particulele de praf microscopice, precum și de alergeni și bacterii.

 

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 20.06.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!