• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Salvarea Puterii de 2 ori mai mult*

 

Una dintre cele mai frecvente probleme cu un aspirator este pierderea puterii de aspirație, și în consecință, o scădere a calității curățării.
*Datorită turbinei Anti-Tangle, puterea de aspirație rămâne ridicată pentru o lungă perioadă de timp*. Rotirea la o viteză de 20.000 rpm, creează o forță suplimentară respingătoare și eliberează fluxul de aer din praf și resturi.

Curățire simplă 

Turbina Anti-Tangle împiedică înfășurarea părului și lânei pe filtrul aspiratorului. Tot gunoiul se află pe fundul recipientului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-l curățați manual. Trebuie doar să scoateți recipientul și să-l scuturați în urnă.


Curățire intensă la viteza sunetului

 

Motorul aspiratorului Samsung accelerează aerul din țeavă la o viteză transonală de 0,9 mah. Această putere permite dintr-o singură dată să colecteze praful și resturile chiar și de pe cele mai dificile suprafețe.

 

Perie ANTI-TANGLE

 
Acest aspirator este potrivit pentru proprietarii animalelor de companie și este o soluție excelentă pentru curățirea părului și a lânii de pe diferite tipuri de acoperiri. Datorită distribuției speciale a curenților de aer, părul și lâna nu sunt înfășurate pe perie, ceea Ce înseamnă că nu trebuie să le curățați după fiecare utilizare.

Mîner Ergonomic 

Удобная ручка из прочного лёгкого пластика обеспечивает максимальный комфорт во время уборки. Благодаря особому строению снижается нагрузка на кисть, а шланг пылесоса не перекручивается.

 

Accesuriu 3-în-1

 
Accesoriu necesar va fi întotdeauna la îndemână. Accesoriu 3-în-1 combină o perie pentru mobilier, o perie moale pentru înlăturarea prafului și un ajutaj pentru fantă.

 

Folosire funcțională


Butoanele de pe mâner vă permit să porniți sau să opriți rapid aspiratorul, alegeți puterea optimă pe diferite tipuri de suprafețe, fără a întrerupe curățarea.

 

Îndepărtează  99,9% Alergeni și Bacterii

 
Filtrul de aer fin HEPA 13 curăță aerul chiar și de particulele de praf microscopice, precum și de alergeni și bacterii.

 


Vă prezentăm un monitor unic nou de jocuri din Moldova. Ecranul de 49 cm pe puncte cuantice.

21.05.2018

Aveți o familie mare? Cea mai bună soluție - o mașină de spălat unică cu un tambur dublu LG TWIN Wash.

20.03.2018

Următoarea companie emblematică a Samsung Electronics va avea funcția de recunoaștere 3D a feței, similară cu ID-ul de chip al iPhone-ului X.

19.03.2018