Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko ­čś▒­čś▒­čś▒ Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko ­čś▒­čś▒­čś▒ Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Bonus Card Bomba

Programul cumparaturilor efective «Bonus card» - este programul de loialitate, care este elaborat pentru cumparatorii permanenti ai retelei de supermarket-uri BOMBA. Participantii programului «Bonus card» colecteaza bonusuri pentru cumparaturile efectuate si le pot utiliza pentru achitarea urmatoarelor cumparaturi đżn supermarket-uri BOMBA.

Regulile programului «Bonus Card»

Dispozitii generale

1.1. Programul "Bonus Card" este programul de acumulare de bonusuri pentru cumparatorii supermarket-ului "BOMBA". Bonus card reprezinta un card din plastic cu cod de bara. Pentru a va achita prin intermediul leilor din bonusuri si a primi reducere, trebuie de prezentat cardul la procurarea produsului.

1.2. Bonus card retelei de supermerket-uri "BOMBA" si Breloc (card mini) se elibereaza la prima procurare gratuit, cu conditia achizitionarii produsului in valoare de 500 lei si mai mult.

Nota: Compania "BOMBA" are dreptul de a modifica pretul bonus card-ului fara anuntarea in prealabil a participantilor.

 

Participare la Program

2.1. Participare la programul "Bonus card " este permisa numai persoanelor fizice in virsta de la 18 ani.

2.2. Pentru a deveni participantul programului "Bonus card", dumneavoastra trebuie sa completati ancheta-declaratie pentru participare la program in orice supermarket "BOMBA" si a prezenta acordul la utilizarea datelor personale in periada de activare a programului.

2.3. In cazul indicarii a unor date false (neclare, neconfirmate) despre dumneavoastra, la fel la modificarea intirziata a datelor invechite, dumneavoastra individual duceti responsabilitatea pentru orice consecinta negativa, legate de prezentarea datelor.

2.4. Prin semnatura in ancheta, dumneavoastra confirmati participarea individuala in cadrul programului dat.

Date generale despre Progam

Programul dat include:

3.1. Colectarea de bonusuri: acordarea reducerii incepe de la o doua cumparatura la valoarea unei unitati de produs nu mai putin de 300 de lei.

3.2. Primirea Bonus card-ului de baza si 1 card mini (in continuare "Breloc")

3.3. Bonus card de baza este individualizat. Breloc poate fi transmis rudelor, prietenilor etc., responsabilitatea pentru executarea conditiilor programului dat o poarta detinatorul cardului de baza. Utilizarea de bonusuri se realizeaza la dorinta detinatorului cardului, in conformitate cu conditiile programului.

3.4. Cardul si Breloc sunt anexate la contul dumneavoastra a participantului programului – consului de bonusuri. Dupa activare, cardul participantului si Breloc pot fi utilizate pentru primirea reducerii si pentru colectarea de bonusuri pe contul dumneavoastra la efectuarea unei cumparaturi in supermarket-uri "BOMBA".

3.5. Primind propuneri speciale sau participind in cadrul companiei de promovare a firmei, dumneavoastra puteti primi bonus-lei suplimentari.

3.6. Informatia despre astfel de companii de publicitate si propuneri publicitare speciale pentru participantii programului pot fi vizualizate pe site-ul bomba.md sau de la operatorul Serviciului Clienti (+373 22) 26-00-26.

3.7. Reducerea se ofera si bonusuri se inregistreaza numai in cazul prezentei cardului sau a Brelocului la momentul achitarii.

Important: A cheltui bonus-lei la prezentarea numai a Brelocului este imposibil, cu ajutorul Brelocului este posibil de a colecta bonusuri si de a primi reducere, iar cheltuirea bonusurilor este posibil numai cu ajutorul bonus card-ului de baza. Atrageti atentie asupra perioada de activare a cardului.

 

3.8. Pentru inregistrarea bonus-leilor pentru cumparaturi realizate in magazinele "BOMBA" si primirea reducerii, prezentati Bonus Card sau Breloc inainte de achitare a produsului la casa. Cumparatorul individual urmareste asupra inregistrarii bonus-leilor pentru produsul procurat. Informatia despre acestea este indicata in bonul de casa, care se printeaza dupa achitarea produsului la casa. Pe produse, procurate fara prezentarea cardului, bonus-leii nu se inregistreaza.

3.9. Bonus Card nu functioneaza (adicanu ofera reducere, nu inregistreaza bonusuri, nu se achita prin bonus-leii):

 • pretul de livrare si de instalare a tehnicii;
 • procurarea cardului de cadouri;
 • procurarea Bonus card-ului;
 • procurarea produselor, pentru care nu se raspindese campania de promovare;
 • procurarea produsului in credit;
 • procurarea fara achitare in numerar (adica prin transfer) de catre persoane juridice.

3.10. Conturi de pe bonusuri nu se unesc si bonusuri de pe un cont pe altul nu se transmit.

3.11. Perioada de activare a bonus-leilor este limitat si constituie 180 de zile din momentul activarii acestora dupa ultima cumparatura realizata.

3.12. Compania "BOMBA" este in dreptul sa modifice reteaua de reduceri, la fel si alte conditii ale programului respectiv, in dependenta de modificarea cursului leului raportat la valuta europeana, in cazul modificarii legislatiei RM etc., fara anuntarea suplimentara a clinetului.

Regulile de utilizare a Bonus Card-ului

4.1. Cum de primit reducere si de a colecta bonusuri pe Bonus Card:

Gradarea reducerilor

Gradarea reducerilor

De exemplu: Dumneavoastra ati procurat produsul đą la pret de 2000 de lei si produsul Y la pret de 6 000 de lei. In rezultat, dumneavoastra primiti 2% de reducere de la procurarea produslui X (dintre care 1% se inregistreaza pe Bonus card si 1% este reducere la produs), iar de la procurarea produsului Y - 5% reducere (dintre care 2% se inregistreaza pe Bonus card si 3% este reducere la produs).

Astfel pretul la produse nu se sumeaza si bonusuri se inregistreaza pentru fiecare unitate de produs separat.

Nota: Aproximarea sumelor se realizeaza in directia micsorarii acesteia pina la un numar unitar.

4.2 Bonusuri de inregistreaza si se transforma in bonus-lei (1 bonus = 1 leu MD).

 

Bonusuri suplimentare "Zi de nastere"

5.1. Pentru toti cumparatorii, care au un Bonsu card, compania "BOMBA" ofera un cadou special pentruZiua de Nastere. Dublati bonusurile dumneavoastra, efectuind o cumparatura in Ziua dumneavoastra de nastere, cu doua zile inainte sau dupa aceasta. Colectati Bonusuri eficient! Participati in cadrul campaniior speciale si verificati starea contului de bonusuri dupa fiecare achizitie (vezi. punctul Ôäľ 8).

 

Regulile de utilizare a Bonus-leilor

6.1 Dumneavoastra puteti achita pina la 30% de produs prin intermediul Bonus-leilor in supermarket-uri "BOMBA", cu exceptia punctului Ôäľ 3.9.

Important: Toate bonusuri colectate se anuleaza, daca dumneavoastra nu faceti o cumparatura in supermarket-uri "BOMBA" care participa la program, cu utilizarea cardului in decurs a 180 de zile de la data ultimei procurari.

6.2. Activarea bonus-leilor se realizeaza in decursul a 7 zile din momentul cumparaturii. Utilizarea bonus-leilor este posibil numai dupa activarea acestora pe card, in decusrul a 180 de zile din momentul ultimei cumparaturi.

6.3. La achitarea produsului, dumneavoastra puteti sa alegeti doua metode: prima – achitarea prin bonus-leii, a doua – inregistrarea bonusurilor pe card.

6.4. Pentru achitarea produsului ales de dumneavoastra prin bonus-leii, dumneavoastra trebuie sa prezentati Bonus card la casa. Suma bonus-leilor disponibili va fi decontata de pe Bonus card, dar in valoare nu mai mare de 30% de la pretul unitatii de produs achizitionate.

6.5. Bonus-leii este imposibil de achimbat pe lei in numerar.

De exemplu: Daca pretul unei unitati de produs este de 6 000 de lei, atunci dumneavoastra primiti reducere de 5%, adica 300 bonus-lei. Din aceste 5% - 2% (adica 120 bonusuri) dumneavoastra primiti in calitate de bonusuri pe Bonus card si 3% (180 de lei) dumneavoastra primiti in calitate de reducere deodata dupa achitarea produsului in numerar.

La realizarea urmatoarei achizitii, de exemplu, procurind o unitate de produs in valoare de 2500 de lei, dumneavoastra puteti achita pina la 30% de produs prin bonus-leii, in conformitate cu regulile specificate anterior. Adica, daca pentru o unitate de produs trebuie de achitat 2500 de lei, atunci cu ajutorul Bonus card-ului, dumneavoastra puteti achita 120 de bonus-lei (astfel incit la prima achizitie au fost inregistrate 120 de bonus-lei). Cu toate acestea, la suma data 2500 de lei din nou vor fi inregistrate bonus-lei si reducerea in conformitate cu punctul Ôäľ 4.1. in valoare de 3%, adica 1% - 25 bonus-lei, pe care dumneavoastra puteti sa le utilizati la urmatoarele procurari, la fel si reducerea de 2% - 50 de lei. Astfel, pentru a doua cumparatura trebuie de achitat in numerar 2500 de lei - 120 bonus - 50 de lei reducere = 2330 de lei.

Returnarea produsului, procurat in baza Bonus card-ului

7.1. La returnarea produsului trebuie de prezentat Bonus card, pe care au fost inregistrate bonus-lei, in caz contrar produsul nu poate fi returnat.

7.2. Bonus-lei se inscriu pe card in astfel de suma, in care acestea au fost inregistrate.

7.3. La returnarea produsului,achitat prin bonus-leii, bonusuri, utilizate la achizitionarea acestui produs se returneaza pe card in decurs a 7 zile cu durata de activare de 180 de zile din momentul returnarii acestuia.

 

Verificarea balantei si primirea informatiei despre participare

Verificarea balantei cardului si primirea informatiei suplimentare despre programul este posibil prin una din urmatoarele metode:

8.1 Lista completa de magazine participante in cadrul programului, este prezentata in regimul online pe site

8.2 De la operatorul Servicii Clienti (+373 22) 26-00-26.

Durata de activare a Bonus card-ului

9.1 Cardul este valabil in decursul a 3 ani din momentul acordarii acestuia (durata de activare a cardului poate fi aflata pe tel. (+373 22) 26-00-26 sau pe site). La expirarea acestei perioade, dumneavoastra puteti gratuit sa schimbati cardul dumneavoastra pe unul nou, sau sa prelungiti durata de activare a cardului vechi (bonusuri se pastreaza si se transfera pe Bonus card nou), prezentind documentul, care atesta identitatea persoanei.

Pentru aceasta este necesar:

 • A scrie declaratie despre necesitatea inlocuirii cardului cu cerinta de a restabili balanta in acel magazin "BOMBA", unde a fost eliberat cardul;
 • A face cardul vechi;
 • A face cardul vechi;
 • A primi gratuit in schimbul cardului vechi un nou pachet de client;
 • A completa o noua ancheta a participantului;
 • A inscrie in ancheta noul numar de card si a activa cardul.

9.2. Dupa primirea de la cumparator a declaratiei, cardul vechi se blocheaza, si toate operatiunile prin intermediul acestuia devin imposibile. La expirare a 7 zile de la data depunerii declaratiei , toata balanta bonus-leilor se transfera oe card nou.

9.3. Administratia companiei supermarket-ului "BOMBA" are dreptul in orice moment la acordul uneia din parti de a anula Bonus card, daca proprietarul incalca regulile de utlizare a acestuia, cu care el a luat cunostinta anterior.

 

Inlocuirea si recuperarea Bonus card-ului

10.1. In cazul deteriorarii Bonus card-ului, proprietarul acestuia, care doreste sa participe in viitor in cadrul programului si sa recupereze balanta trebuie sa efectueze urmatorii pasi:

 • Sa scrie declaratie despre deteriorarea cardului in acel magazin "BOMBA", in care a fost eliberat cardul;
 • Sa faca cardul sau vechi;
 • Sa cumpere noul pachet pentru clienti "Bonus card";
 • Sa completeze o noua ancheta a participantului.

10.2. Dupa primirea de la cumparator a declaratiei, cardul vechi se blocheaza, si toate operatiunile cu acesta devin imposibile. La expirare a 7 zile de la data depunerii declaratiei, toata balanta de bonusuri de pe cardul vechi trece pe card nou.

10.3. In cazul furtului, pierderii Bonus card-ului, inlocuirea nu se produce si bonus-leii nu se restabilesc. In cazul in care proprietarul cardului pierdut doreste sa participe in continuare in cadrul programului, el trebuie sa faca urmatorii pasi:

 • Sa scrie declaratia despre pierdere sau furtul cardului in orice magazin "BOMBA";
 • Sa cumpere noul pachet pentu clienti "Bonul card";
 • Sa competeze noua ancheta de participare.

10.4. Durata de activare a programului nu este limitata. Supermarket-ul "BOMBA" are dreptul sa stopeze activitatea programului in orice moment cu amplasarea informatiei despre inchiderea acestuia cu o luna inainte de data presupusa de inchidere in reteaua de supermarket-uri "BOMBA", la fel si pe site bomba.md

Devenind participantul programului, dumneavoastra dati acordul dumneavoastra pentru primirea materialelor informative de la supermarket-ul "BOMBA".

Dumneavoastra mereu veti avea posibilitatea sa aflati de cđżte bonusuri dispuneti.

(+373 22) 26-00-26
9:00 - 19:00 zilnic (in afara zilei de duminica)
e-mail: [email protected]

bonus card

Primiti Bonus card gratuit

 • Completati toate cđżmpurile obligatorii ale anchetei participantului programului «Bonus card»
 • Imprimati-o si, la efectuarea cumparaturii, prezentati-o casierului đżn orice supermarket al retelei «BOMBA». đ×n schimb, casierul va va oferi Bonus card.
 • Acum, dumneavoastra puteti sa primiti toate avantajele programului «Bonus card».