Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Panourile încorporate au o formă dreptunghiulară sau hexagonală. Lățimea panourilor dreptunghiulare de la 25 până la 90 cm și adâncimea de 60 cm. Panoul hexagonal,este numit „celular“, deoarece suprafața de gătit în forma sa seamănă cu un fagure. Plitele dreptunghiulare pot fi cu două sau patru arzătoare. Suprafețele cu două inele sunt numite "domino".

Plită de gaz ori una electrică?

Panourile de gătit pot fi electrice, de gaz, combinate. Panoul electric este soluția optimă pentru cei care nu au gaz. Dacă în apartament este gaz, este mai rațional să alegeți o plită de gaz, deoarece este mult mai economică. Nu aveți gaz într-un apartament sau într-o casă? Atunci alegerea dvs. este predeterminată - va trebui să cumpărați o plită electrică.

Există și o altă soluție- panouri combinate care pot funcționa atât pe alimentarea cu energie electrică, cât și pe gaz. Acestea sunt convenabile pentru utilizare atunci când este posibilă conectarea cilindrilor de gaz. Dacă, de exemplu, alimentarea cu gaz se termină, puteți oricând să comutați la electricitate. În schimb, dacă există probleme cu alimentarea cu energie electrică, puteți pregăti alimentele utilizând un cilindru de gaz.

Plite dependente și independente

Dependente se numesc plite care lucrează numai în perechi cu cuptor. Panoul de control este de obicei pe corpul cuptorului, rareori - pe plita. Țineți minte că cuptoarele și plita nu sunt întotdeauna compatibile chiar și în cadrul aceluiași model al unui singur producător.

Plitele independente sunt cele care au propriul panou de control și sunt independente de cuptor. Avantajul unor astfel de suprafețe de gătit este posibilitatea de plasare arbitrară în bucătărie, în timp ce plitele dependente trebuie amplasate strict deasupra cuptorului.

Tip mecanic sau senzorial de control

Tipul de control mecanic al plitei este când butonul este rotit pentru a porni și opri zona de gătit, precum și pentru a regla temperatura. Majoritatea cumpărătorilor consideră acest tip de control mai fiabil și mai simplu. Plitele senzoriale sunt controlate prin atingerea panoului. Un astfel de control este mai modern și, când te obișnuiești să atingi butoanele, îți dai seama că este, de asemenea, foarte convenabil. Panoul tactil are un alt avantaj - este ușor de curățat, datorită unei suprafețe perfect netede.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018, la procurarea mașinii de spălat rufe Indesit, Ariston, Whirpool beneficiază de un un card cadou de 500 lei, 1000 lei, 2000 lei!

30.11.-0001

În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018 la procurarea mașinii de spălat rufe sau frigiderului Indesit, Ariston, Whirpool beneficiați de un card cadou!

30.11.-0001

O unitate mare de sistem, monitor, mouse, tastatură, difuzoare și o grămadă de fire necesită mult spațiu în apartamentul dvs.? Laptopul va rezolva problema cu ușurință și cu grație.

30.11.-0001