Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Toate cele mai interesante lucruri de la IFA 2023

IFA 2023, cea mai mare expoziție de electrocasnice, s-a încheiat. În acest an, la expoziție au participat peste două mii de companii diferite, iar evenimentul în sine a reunit mii de jurnaliști și mii de utilizatori care nu sunt indiferenți la evoluțiile și inovațiile tehnologice. A existat o cantitate imensă de noutăți. Să vă povestim despre cele mai interesante.

 

Noi posibilități pentru casa viitorului de la Bosch

Și vom începe cu standul gigantului tehnologic Bosch. Producătorul lucrează în mod activ la noi soluții care nu numai că ușurează viața utilizatorilor, ci și nu dăunează mediului înconjurător.

Frigiderele cu compartiment de congelare Bosch Green Collection sunt fabricate din materiale reciclate și din așa-numitul "oțel verde". În producția sa, compania utilizează materiale cu conținut redus de carbon, care reduc amprenta de carbon cu o treime în comparație cu materialele de producție tradiționale. În plus, frigiderele din colecția Bosch Green Collection au o clasă de eficiență energetică redusă.

Noua gamă de cuptoare Bosch Seria 8 permite gătitul cu aburi la temperaturi de până la 120°C, care păstrează cu 54% mai multe substanțe nutritive și cu 24% mai multe vitamine. În plus, întreaga gamă de cuptoare este dotată cu AirFly, care vă permite să coaceți cu mai puțină grăsime, fără a sacrifica rezultatele crocante.

Plitele cu inducție din seria 6 vă vor da peste cap ideea de gătit. Senzorul de prăjire PerfectFry Plus oferă posibilitatea de a alege între 11 niveluri de temperatură prestabilite pentru rezultate optime. Acesta monitorizează temperatura și o menține constantă, chiar și atunci când se adaugă ingrediente noi în felul de mâncare. Gătit fără stres.

 

Lansarea mult-așteptată a consolei de jocuri Lenovo Legion Go

O simbioză neobișnuită între Nintendo Switch, Steam Deck și ASUS ROG Ally, Lenovo a prezentat Legion Go, o consolă de jocuri portabilă cu Windows.

Consola este echipată cu un ecran IPS de 8,8 inci care suportă o reîmprospătare de 144 Hz, iar luminozitatea maximă atinge 500 de nits. Cipurile AMD Ryzen Z1 și Ryzen Z1 Extreme cu 16GB de memorie RAM și până la 1TB de stocare sunt responsabile pentru performanță și capacitate de reacție. Capacitatea bateriei este de 49,2W*h, ceea ce corespunde capacității bateriei din laptopurile de gaming.

Suportul încorporat vă permite să așezați consola pe masă, precum și să folosiți controllerele detașate. Această combinație vă permite să reduceți încărcătura pe mâini în timpul jocurilor. Dar cel mai important lucru este sistemul de operare Windows 11 și aplicațiile office preinstalate, care sunt pur și simplu obligatorii pentru a fi pe consola de jocuri. Este de așteptat ca noutatea să fie pusă în vânzare în octombrie.

 

Inovații de la Miele

La ediția din acest an a expoziției IFA, Miele a "performat" sub deviza: "Miele Open Day". Tema ecologiei și a economiei de energie a fost și rămâne o prioritate pentru companie. Acest lucru este confirmat de aparatele electrocasnice de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic prezentate la expoziție.

Înainte de deschiderea oficială, compania a prezentat noul aspirator fără fir DUOFLEX HX1. Datorită sistemului SpeedLock, utilizatorii pot trece cu ușurință de la aspiratorul complet la aspiratorul portabil printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii. Bateria litiu-ion cu 7 celule puternice asigură o durată de curățare de până la 55 de minute în modul normal. Motorul digital este combinat cu un design monociclonal sau cu tehnologia Vortex, care detectează automat tipul de podea și ajustează viteza. Este prevăzută și o versiune pentru proprietarii de animale de companie.

Deja populara mașină de spălat vase G 7000 a primit, de asemenea, un upgrade. Compania a dezvoltat noi programe care se caracterizează prin eficiență energetică, curățarea temeinică și delicată a vaselor. În plus, inginerii au regândit și rafinat designul coșului. De acum înainte, sticlele de sticlă reutilizabile și paiele de băut vor fi impecabil de curate.

 

Televizor în valiza LG

LG s-a remarcat și la ultima expoziție. Pe lângă aparatele electrocasnice, la standul companiei s-a aflat un televizor portabil neobișnuit, LG StanbyME Go, care a atras atenția multor vizitatori. Ce este neobișnuit în el? Televizorul LCD LG StanbyME Go este plasat într-o valiză cu o baterie, ceea ce vă permite să îl luați cu dvs. în călătorii și vacanțe. Îl puteți folosi pentru a viziona filme, a asculta muzică și chiar pentru a rula un mod de prezentare de diapozitive.

Cu o singură încărcare a bateriei, televizorul poate funcționa până la trei ore. Noutatea va fi vândută doar prin precomandă.

 

Laptop de gaming Lenovo Legion 9i

Rețineți imediat că acesta este primul model cu o diagonală de 16" sub marca Legion. Principala caracteristică a laptopului este un sistem autonom de răcire cu lichid, care se activează atunci când dispozitivul atinge o temperatură de 84 de grade. Parametrii tehnici ai laptopului de jocuri:

 • Procesor Intel Core i9-13980HX din a 13-a generație;
 • Placă grafică Nvidia GeForce RTX 4090;
 • RAM: 64GB;
 • Stocare primară: 2TB.

În plus, laptopul Lenovo Legion 9i primește o baterie de 99,9Wh care asigură o autonomie mare. Este prevăzută încărcarea rapidă, care poate încărca dispozitivul la 70% în 30 de minute și la 100% în 80.

 

Smartphone cu clutch HONOR

Honor a prezentat smartphone-ul V Purse, un concept care combină capacitățile unui dispozitiv digital modern și ale unei genți de mână pentru femei. Smartphone-ul are o grosime de doar 9 mm, iar potrivit Honor - este cel mai subțire smartphone de tip flip din lume. Smartphone-ul are un ecran flexibil care nu se ascunde în interior atunci când este pliat, ci prezintă ecrane personalizabile care imită materialul genții. Clutch-ul are curele interschimbabile care pot fi combinate cu orice ținută.

Este greu de numit practică combinația de geantă și smartphone, deoarece nu poți pune în ea lucruri pentru depozitare și nu poți vorbi la smartphone.

Abonează-te la blogul magazinului Bomba și vei fi mereu la curent cu cele mai interesante și proaspete lansări.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001