• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Nolte Küchen este un brand german care a câștigat inimile fanilor săi cu calitatea, varietatea de stiluri și abordarea individuală a fiecărui client!

Trăim în epoca posibilităților. Astăzi putem modela lumea din jurul nostru și viața noastră de zi cu zi în funcție de dorințele și nevoile noastre personale. Libertatea de a alege este ceea ce permite individualitatea. Nolte Küchen oferă fanilor săi nu doar o gamă de produse standard, ci exact ceea ce este ideal pentru fiecare. Cheia succesului Nolte Küchen este individualizarea.

În 2022, cel mai popular brand german, Nolte Küchen, a prezentat noua colecție Nolte Neo la EuroCucina 2022 din Milano, în perioada 7-12 iunie - un eveniment complet! Ce am văzut nou în colecția Neo? De data aceasta, Nolte Küchen se îndepărtează de stilul german laconic obișnuit - în loc de strictețe și clasicism, vin soluții de design unice care pot satisface cele mai creative și neobișnuite cerințe ale clienților.

Premium Store, partenerul oficial al Nolte Küchen în Moldova, vă va permite să achiziționați un model individual de bucătărie din colecția Neo: Chalet, Loft sau Salon.

Dacă vorbim despre bucătăriile Chalet și Loft, putem spune că sunt două modele total opuse, care au chiar origini diferite.

Chalet provine din cuvântul latin "cala", care înseamnă spațiu adăpostit. Semnificația originală era "colibă de cioban". Colecția Nolte Neo Chalet reproduce stilul și materialele originale ale unei astfel de case într-un mod nou și le aduce pe amândouă în bucătărie: nuanțe naturale de piatră, lemn și foc deschis. În timp ce Loftul este exact opusul noțiunii de "ascunzătoare" sau "baracă". În Londra și New York, începând cu anii 1940, clădirile de depozite și fabrici au fost transformate în apartamente. Acesta a fost locul de naștere al Loft-ului. Seria Nolte Neo Loft este strâns legată de viața urbană, de libertate, de o explozie de culori și de deschiderea casei.

Și în cele din urmă, există Salon. Colecția Nolte Neo a relansat noțiunea de cameră de zi, deoarece astăzi bucătăria și camera de zi nu mai există ca două spații separate.

Noțiunile de salon, lounge, open space au devenit definiții permanente ale spațiului în care familia Dvs lasă deoparte toate activitățile exterioare, gadgeturile și alte distracții. Este un loc de întâlnire cu familia ta.Credem că sunteți de acord că toate evenimentele, conversațiile și sărbătorile cele mai interesante au loc acolo.

Acesta este motivul pentru care, în 2022, Nolte Küchen a introdus bucătăria Salon în gama sa Neo. Ceea ce este interesant la acest model este că, pe lângă mobilierul de bucătărie, încorporează și zona de living într-un mod modular: o bucătărie frumoasă și elegantă și extinderea acesteia sub forma unui living mare. Nolte Küchen este asistentul Dvs în realizarea planurilor și proiectelor, în special a celor care au fost gândite până în cele mai mici detalii. Toată ideea este în detalii, nu-i așa?

Vorbind despre detalii, ne referim nu numai la elementele decorative ale interiorului, ci și la detaliile mobilierului, cum ar fi mecanismele, mânerele, materialele unor elemente de mobilier și funcționalitatea și organizarea spațiului în bucătărie. O să vă întrebați de ce ar trebui să vă gândiți la lucruri atât de mărunte. Răspunsul este simplu - că este vorba de personalitatea ta.

Alegând producătorul german Nolte Küchen, alegeți: 

 • design unic: designul bucătăriilor Nolte Küchen corespunde exclusiv gusturilor și stilului de viață al proprietarilor lor, iar varietatea de fronturi de bucătărie vă permite să amenajați încăperea în funcție de orice preferințe,
 • fitingurile din oțel inoxidabil sunt durabile, atemporale și rezistente la schimbările de temperatură și umiditate,
 • formele mânerelor de la producătorul german Nolte Küchen sunt surprinzător de diferite - rotunde, ovale, pătrate, curbate, modele rotunjite, mânere de tragere. Fiecare formă completează interiorul Dvs. într-un mod diferit,
 • manevrabilitate: sertarele și ușile pot fi deschise fără mânere prin simpla apăsare a unui buton.

Nolte Küchen - individualitate în detalii.

Toate materialele folosite în bucătărie sunt ecologice, durabile și fiabile. Cu Nolte Küchen, puteți simți gustul calității germane în casa Dvs.

Calitatea germană a Nolte Küchen este dovedită de garanția de 5 ani a principalului producător european de mobilier de bucătărie!

Alegeți-vă în favoarea profesioniștilor - noi ne ocupăm de restul!

 

Partenerul oficial al Nolte Küchen în Moldova este Premium Store.

Adresă: Bd. Ștefan cel Mare nr. 6.

Tel.: +373 68 727 372


Compania LG pune la dispozitia DVS o gamă largă de aspiratoare dotate cu numeroase functii si la cele mai bune prețuri.

04.03.2021

Putere de aspirare incredibilă de până la 200 W pentru o curățare ultra avansată aspirator vertical Samsung Jet

09.11.2020