• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Hota de bucătărie - este plăminii a bucătăriei moderne. Pentru că este atât de important ca în timpul şi după un mic dejun gătit  delicios, masa de prânz sau cina să respirați cu aer proaspăt şi curat. Pentru a face acest lucru, alegeți un model de calitate înaltă a hotei de bucătărie, care în doar câteva minute va curăța aerul bucătăriei chiar de fum și ardere, chiar dacă feluri de mâncare sau ars. Aceasta tehnica este utila pentru a crea confort acasă. În față de scopul principal, hota de bucătărie Pyramida poate suplimenta interierul și chiar devine elementul său central.

Doar asa - confortabil, productive, elegante și de calitate este hota de bucătărie Piramida, care se produce la fabrica modernă din Ucraina sub un control Pyramida GmbH. Noi vom povesti ce feluri sunt hote de bucătărie și la ce anume trebuie să trageți atenție la cumpărare.

Caracteristici și funcții ale hotelor de bucătărie

În conformitate cu principiul, hote de bucatarie sunt împărţite în trei tipuri: redirecționarea, recircularea și utilizare  combinată.

Hote inclinate sunt echipate cu sistemele de evacuare elimină aerul murdar din bucătărie prin conducta de conectare la arborele de ventilație, asigurând cea mai eficientă purificare și reînnoire a aerului.

Recircularea scoate aerul poluat printr-un sistem de filtre de curățare și îl respinge înapoi în încăpere. Aceste hote sunt proiectate pentru bucătării, aceste hote sunt proiectate pentru bucătării, locație a căror nu permite conectarea hotei la arborele de ventilație. Pentru o funcționare eficientă a filtrelor, acestea trebuie schimbate la intervale cuprinse între 2 luni și 1 an. (în funcție de intensitate de utilizare și de tipul construcției).

Combinate - pot funcționa atât pentru îndepărtarea, cât și pentru reciclare, ceea ce este deosebit de convenabil, de exemplu, în timpul iernii, când îndepărtarea intensă a aerului cald dintr-o încăpere nu este rațională.

Funcțiile de hota de bucătărie sunt puține, dar sunt destul de suficiente pentru o funcționare confortabilă. Fiecare hota de bucătărie este echipată cu o lumină de fundal luminos și funcționează în mai multe moduri de viteză. În unele modele există un timer cu funcția de oprire ușoară a dispozitivului la un anumit timp.

La alegerea dvs. în mod necesar, atrageţi atenţie la productivitate dispozitivului și la nivel zgomotului specificat  în pașaport tehnic. O hota de bucătărie bună nu trebuie să depașească nivelul de zgomot mai sus de 60 dB. Pentru a calcula performanța optimă a hotei, trebuie să știți zona bucătăriei, înălțimea tavanului și să țineți cont de caracteristicile de montare. De aceea dvs. trebuie să încredințați această lucrare profesioniștilor.  

Ce tipuri de hote Pyramida există?

Gama Pyramida prezintă 5 tipuri diferite de hote. Luați în considerare caracteristicile acestora.

Hotele inclinate au un design original și convenabil, care va fi deosebit de apreciat de oamenii înalți. În timpul gătirii, vă puteți sprijini în siguranță pe plită, fără a risca să vă  loviți de hotă. Modelele sunt echipate cu un sistem de aspirație perimetric. Și motorul eficient asigură circulația eficientă și purificarea aerului.

Hota Decorativă are un design elegant și de aceea ele se potrivesc organic în interiorul bucătăriei și îl completează. Astfel de modele sunt perfecte pentru suprafețele mari de gătit - puteți alege cu ușurință un dispozitiv frumos și puternic cu o dimensiune cuprinsă între 60 și 90.

Hotele ca cupolă datorită designului special fac față chiar și celei mai puternice poluări ale aerului. Umplerea tehnică a modelului este ascunsă în interiorul "cupolei" cu o lățime de 50 până la 90 cm. Astfel de hote sunt atașate de perete și pot funcționa atât pentru îndepărtare, cât și pentru recirculare.

Hotele încorporate sunt notabile pentru a fi așezate în interiorul dulapurilor de bucătărie, iar panoul de control este vizibil. Prin urmare, nu au nevoie să intre în proiectul de bucătărie finit. În același timp, acestea sunt ușor de utilizat, fiabile și puternice. Performanța unui astfel de dispozitiv poate depăși 1000 m3 / h.

Hotele plate au dimensiuni foarte compacte (lățimea - 50 sau 60 cm), sunt ieftine și lucrează foarte liniștit. Astfel de modele sunt potrivite pentru bucătării miniatură, în care nu există posibilitatea de a asigura o ventilație completă. Montați un extractor plat pe perete de deasupra plită sau se montează sub un dulap de perete. Vă invităm să vă familiarizați cu trei modele, calitatea și fiabilitatea cărora a fost estimată de mii de cumpărători.

Vă invităm să vă familiarizați cu trei modele, calitatea și fiabilitatea cărora a fost estimată de mii de cumpărători.

Pyramida KZ 60 BL - capota inclinata pentru o bucatarie mica

Modelul Pyramida KZ 60 BL ți se va potrivi dacă cauți echipament de înaltă calitate și funcțional cu un design minimalist simplu. Cutia, corpul și ușa capotei sunt realizate din metal vopsit, cu finisare mată practică. Aceasta simplifică îngrijirea hotei, deoarece în timp ce gătiți, pe hota nu vor rămâne urme de degete murdare.

Puteți alege hota pentru interiorul bucătăriei într-una din cele patru culori: negru clasic, maro și alb sau într-o nuanță elegantă de fildeș. Lățimea modelului este de 60 cm, iar adâncimea minimă permite integrarea acestuia cu dulapurile setului de bucătărie.

Caracteristicile principale ale KZ 60 BL:

 • productivitate - 320 m3 / h (suficient pentru o bucătărie de până la 10 m2);
 • puterea motorului - 120 W;
 • 3 setări de viteză;
 • control - buton;
 • nivelul de zgomot - 50 dB;
 • culoare: negru / alb / maro / fildeș

Pyramida NR-MG 60 M WH — hotă înclinată pentru bucătării spațioase

Hota de producție Pyramida NR-MG poate curăța cu ușurință aerul din funingine, mirosurile de la mîncare și ardere în bucătării spațioase, de la 15 m2. Corpusul acestei hotei este realizat din metal vopsit cu textura mată, dar ușa orizontală este din sticlă călită. Modelul este echipat cu iluminare cu halogen, care vă permite să preparați o cină târzie, fără a include lumina din bucătărie.

Hota curăță aerul în conformitate cu principiul cel mai eficace: lucrul la aerisire, dispozitivul elimină definitiv aerul poluat din bucătărie. Deci, filtrele de carbon pentru munca sa nu vor fi necesare. Modelul cu lățimea de 60 cm este prezentat în trei culori - negru clasic, alb, precum și într-o nuanță subtilă de fildeș. Astfel, puteți alege ușor opțiunea potrivită pentru culoarea interiorului bucătăriei dvs.

Caracteristicile principale ale NR-MG 60 M WH:

 • Capacitate - 700 m3 / h (suficient pentru o bucătărie cu o suprafață medie de 15-18m2);
 • puterea motorului - 120 W;
 • 3 setări de viteză;
 • control - buton;
 • nivel de zgomot - nu mai mult de 59 dB.
 • culoare - negru / alb / fildeș

Pentru a rezuma: hota de bucătărie nu este un lux, ci este un element esențial în fiecare bucătărie. Atunci când alegeți, este important să acordați atenție tuturor caracteristicilor tehnice ale dispozitivului și să calculați performanțele necesare pentru bucătăria dvs., trebuie să consultați un profesionist. Indiferent de modelul Pyramida pe care îl alegeți, calitatea, funcționalitatea, ușurința de operare, puterea, nivelul redus de zgomot nu vă vor dezamăgi. În plus, întregul echipament al acestui brand se dă doi ani de service de garanție de la producător. Ce altceva este necesar pentru fericire?


Vrei să ții pasul cu generația modernă? Să urmezi tendințele lumii moderne? Bucurați-vă de produsele Ergolux, care sunt asociate cu simplitate, comoditate și fiabilitate.

15.10.2018

Uscătorii de haine sunt o invenție relativ nouă, înlocuind corzile întinse sub tavan. Datorită numeroaselor avantaje, au câștigat rapid popularitate.

13.10.2018

Acum, praful și murdăria nu vor aștepta curățenia generală! Avînd un singur aspirator digital Dyson Cordless Digital.

05.10.2018

Dacă ați ales produsele mărcii THERMOS, puteți fi sigur că modelel selectate vă vor servi pentru o perioadă lungă.

28.09.2018