0
0
/
Livrarea
Livrarea

Livrarea din magazin Bomba

BOMBA – este una dintre cele mai mari reţele de supermarket-uri ai tehnicii de uz casnic din Moldova şi deaceea poate oferi cele mai comode condiţii de livrare a produsului procurat în supermarket-uri şi interent-magazin BOMBA! Alegeţi cea mai comodă pentru dumneavoastră livrare.

 
Serviciul «Livrarea expres din supermarket-ul BOMBA»
Serviciul «Expres - livrare din supermarketurile BOMBA» în or. Chișinău se furnizează (înainte de postul de poliție sau semnul) în termen de 24 de ore de la cumpărare (cu excepția zilei de duminică).

Detalii »

Mărfurile comandate înainte de 13-00 sunt livrate în aceeași zi, iar acele comandate după 13-00 sunt livrate a doua zi. Comenzile plasate în a doua jumătate a zilei de sâmbătă sau duminică sunt livrate luni. Costul livrării expres în Chișinău este de 100 lei.

Ridicarea mărfurilor la etaj:

Ridicarea mărfurilor la etaj, în prezența unui ascensor, este gratuită. În absența unui ascensor sau dacă este imposibilă ridicarea unei încărcături voluminoase într-un ascensor, costul ridicării până la primul etaj este gratuit, iar pentru fiecare etaj este 10 lei, frigiderele - 20 lei (FIECARE UNITATE). Excepție sunt frigiderele tip "SIDE BY SIDE", costul ridicării este de 30 lei pentru fiecare etaj. Dacă echipamentul nu se încadrează în ușă, ușa nu este dezmembrată de personal.

Remarcă:

În absența unui cumpărător sau a unui mandatar la domiciliu la momentul livrării (cu prezența obligatorie a unui document care confirmă cumpărarea), prin acord suplimentar, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește 100 de lei la casa magazinului (compensarea pentru livrare adăugătoare). Important! Demonstrarea dispozitivului, setarea și conexiunea acestuia, nu se efectuează de curierul expres-serviciului.

Instalarea aparatelor de uz casnic este efectuată de către specialiști calificați, din centre autorizate de servicii.

 
Serviciul «Livrarea din internet-magazin BOMBA»
Serviciul "Livrarea de la magazinul online BOMBA" La cumpărarea de bunuri în magazinul online BOMBA în sumă de 300 lei, livrarea în municipiul Chișinău este gratuită (până la postul de poliție rutieră sau la semnul rutier cu denumirea orașului).

Detalii »

Pentru bunurile comandate cu prețul mai mic de 300 de lei,livrarea costa 30 de lei.

Timpul de livrare:

După plasarea comenzii, managerul magazinului online vă va contacta și va aranja un timp de livrare convenabil pentru dvs. Livrarea mărfurilor se efectuează în intervalul următor, între orele 10.00 și 17.00 (cu excepția sâmbătă și duminică) sau sâmbătă, între orele 10.00 și 14.00. Mărfurile comandate înainte de 13-00 sunt livrate în aceeași zi, iar cele comandate după 13-00 sunt livrate a doua zi. Comenzile emise în a doua jumătate a zilei de sâmbătă sau duminică sunt livrate luni.


Ridicarea mărfurilor la etaj:

 Ridicarea mărfurilor la etaj, în prezența unui ascensor, este gratuită. În absența unui ascensor, costul ascensiunii la primul etaj este gratuit, pentru fiecare etapă ulterioară este de 10 lei, frigiderele - 20 lei (pentru fiecare unitate). Excepțiile sunt frigiderele "SIDE BY SIDE", costul ridicării este de 30 de lei pe etaj. Dacă echipamentul nu se încadrează în ușă, ușa nu este dezmembrată de personal.

Remarcă:

În absența unui cumpărător sau a unui mandatar  în domiciliu la momentul livrării (cu prezența obligatorie a unui document care confirmă cumpărarea), prin acord suplimentar, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește 100 de lei la casa magazinului (compensare pentru livrare dublă).

 Important! Demonstrarea dispozitivului, setarea și conexiunea acestuia, nu se efectuează de curierul de la serviciul de livrare. Instalarea aparatelor de uz casnic este efectuată de către specialiști calificați, centre autorizate de service.

 
Serviciul «Livrarea standard din supermarket-ul BOMBA»
Serviciu "Livrarea standardă din supermarketurile BOMBA" Livrarea standard se efectuează gratuit în municipiul Chișinău (înainte de postul de poliție sau Înainte de semnul rutier cu denumirea orașului) în a doua zi după cumpărare (cu excepția duminicii)

Detalii »

În afara orașului Chișinău, livrarea se face până la 35 km în funcție de lista de prețuri (1 km = 15 lei) 

Timp de livrare:

Timpul convenabil de livrare este coordonat cu managerul infoserviciului. Livrarea mărfurilor se efectuează în intervalul 10.00 - 18.00 (cu excepția sâmbătă și duminică) sau sâmbătă între orele 10.00 și 15.00.


Livrarea se face la achiziționarea de bunuri  voluminoase:

* frigider;

* congelator;

* TV de la 32 "și mai mult;

* Mașină de spălat;

* mașină de spălat vase;

* aragaz electric sau gaz;

* aparate încorporate;

* cuptor sau set;

* hotă mai mare de 80 cm;

* aer conditionat;

* volumul boilerului de la 80 litri sau mai mult;


Ridicarea mărfurilor la etaj, în prezența unui ascensor, este gratuită. În absența unui ascensor sau dacă este imposibilă ridicarea unei încărcături voluminoase într-un ascensor, costul ridicării până la primul etaj este gratuit, iar pentru fiecare etaj este 10 lei, frigiderele - 20 lei (FIECARE UNITATE). Excepțiile sunt frigidere de tip "SIDE BY SIDE" sau o lățime mai mare de 60 cm, costul ridicării este de 30 lei pe etaj. Dacă echipamentul nu se încadrează în ușă, ușa nu este dezmembrată de personal.


Remarcă:

În absența unui cumpărător sau a unui reprezentant autorizat al domiciliului la momentul livrării (cu disponibilitatea obligatorie a unui document care confirmă cumpărarea), livrarea suplimentară a bunurilor achiziționate se face prin acord suplimentar, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește 100 lei la casa magazinulu(compensarea pentru livrare dublă).


Este important! Demonstrarea dispozitivului, setarea și conexiunea acestuia, nu se efectuează de curierul de la serviciul de livrare. Instalarea aparatelor de uz casnic este efectuată de către specialiști calificați, centre autorizate de service.

 
Serviciul «Recepţie individuală»
Serviciul de recepţie individuală – este o soluţie pentru oameni, care au grijă de timpul lor liber, apreciază confort, siguranţa şi previzibilitatea la procurarea tehnicii de uz casnic şi a electronicii. Acest serviciu vă va permite să economisiţi timpul

Detalii »

Recepţie individuală din internet-magazinul BOMBA

  • Dumneavoastră alegeţi produsul şi înregistraţi comanda, fără a ieşi din casă;
  • Dumneavoastră nu trebuie să cheltuiţi timpul pentru a căuta produsul necesar în magazinele oraşului;
  • Nu este nevoie de a aştepta cînd produsul vă va fi livrat, produsul deja vă aşteaptă în magazin şi dumneavoastră îl luaţi în orice moment convenabil;
  • Dumneavoastră veniţi după produsul ales în orice magazine convenabil;
  • A începe înregistrarea serviciului “Recepţie individuală” trebuie în coş înainte de a înregistra însăşi comanda. După ce dumneavoastră aţi plasat produsul în coş, este necesar de a alege din listă modul de livrare potrivit dorinţelor dumneavoastră, în cazul dat – a lua din magazin. Vă atragem atenţie asupra faptului că dacă dumneavoastră nu aţi realizat alegerea la etapa dată, atunci înregistrarea continuă a comenzii se va realiza într-un mod obişnuit, adică va avea loc livrarea produsului la adresa cumpărătorului;
  • După înregistrarea comenzii veţi fi telefonat de operatorul Serviciilor de Livrare şi vi se va indica numărul comenzii dumneavoastră;
  • Indicaţi în magazin numărul comenzii dumneavoastră, NPP şi achitaţi-o în casă.

Recepţie individuală din supermarket-ul BOMBA

  • În cazul recepţiei individuale, achitarea produsului se realizează în casa magazinului BOMBA în numerar sau prin intermediul cardului bancar.

Stimaţi cumpărători, asiguraţi-vă de componenţa produsului şi lipsa de deteriorări. Angajatul, care realizează livrarea, este obligat să completeze şi să vă acorde talonul de garanţie pentru produsul procurat. La observarea unor defecţiuni externe (care nu au fost constatate de vînzător), dumneavoastră sunteţi în dreptul să nu primiţi produsul şi să cereţi înlocuirea acestuia. Vă atragem atenţie asupra faptului că instalarea şi conectarea aparatului de uz casnic nu se efectuează de angajatul serviciului de livrare!

Pentru a primi o informaţie mai detaliată, adresaţi-vă la Serviciul Clienţi sau la Serviciul de Dispecerat al internet-magazinului BOMBA.

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 04.04.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!