• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Prînzul este gata! Mai repede și mai ușor, decît oricînd înainte.

Noul Multifierbător AutoCook este mai mult decât o tehnică de bucătărie. În multifierbătorul AutoCook puteți să coaceți, să gătiți la abur, să prăjiți și multe altele. Chiar dacă nu aveți suficient timp, experiență sau loc, cu AutoCook mâncarea dvs preferată va apărea ca prin magie.

Multifierbătorul AutoCook – confort și exclusivitate.


Apăsarea unui singur buton este suficientă pentru a garanta succesul felurilor de mâncare. Savurați și mai mult confort în timpul gătitului. Doar setați timpul și temperatura pentru rețetele dvs, iar AutoCook va găti totul singur. Abilitatea de a crea și salva propriile rețete. Tehnologia inovatoare asigură o distribuție optimă a căldurii și menținerea unui regim sigur al temperaturii, astfel încât nimic nu va arde. Gătitul sub presiune salvează mineralele și vitaminele pentru alimente sănătoase. Veți economisi timp și energie, deoarece timpul de gătit este redus la 60%.

Cartea culinară și o aplicație cu recete incluse.

Obțineți inspirație și aflați noile feluri de mâncare din aplicația AutoCook și din prima carte de bucate AutoCook, care conține rețete și instrucțiuni pas cu pas pentru pregătirea meselor. Peste 100 de feluri de mâncare excelentă au fost programate în AutoCook. Mai mult decât atât, numărul de rețete este în continuă creștere, pe măsură ce aplicația se extinde, acum include și funcții utile cum ar fi crearea unei liste de cumpărături, instrucțiuni video și multe altele.


Vă prezentăm un monitor unic nou de jocuri din Moldova. Ecranul de 49 cm pe puncte cuantice.

21.05.2018

Curățenia va fi rapid! Datorită turbinei de Anti-Tangle putere de aspirare rămâne ridicată pentru o lungă perioadă de timp*.

11.05.2018

Aveți o familie mare? Cea mai bună soluție - o mașină de spălat unică cu un tambur dublu LG TWIN Wash.

20.03.2018

Următoarea companie emblematică a Samsung Electronics va avea funcția de recunoaștere 3D a feței, similară cu ID-ul de chip al iPhone-ului X.

19.03.2018