• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Aveți o familie mare, așa că trebuie să spălați des și mult? Sau poate strîngeți rufele, pentru a face o spălare mare? Cea mai bună soluție o găsiți în rețeaua de supermarkete Bomba - o mașină de spălat unică cu un tambur dublu LG TWIN Wash.

 

Больше барабанов

Mai multe tambure


Merită să începem cu caracteristica principală a LG TWIN Wash: cu un tambur dublu. Da, în acest model există de fapt două dintre ele și sunt situate unul peste altul. În acest caz, încărcarea principală a tamburului superior este standardă - față, dar tamburul suplimentar, ascuns în panoul glisant, este încărcat de sus. Acest lucru este convenabil, deoarece nu este nevoie să vă aplecați prea mult, să puneți sau să scoateți hainele de acolo, cum ar fi cazul încărcării frontale. Desigur, introducerea simultană a două tobe în formatul unei mașini de spălat necesită unele compromisuri, astfel încât dimensiunile spalării LG TWIN sunt destul de mari: 70 x 83,5 x 119,5 cm. În același timp, lățimea și adâncimea sunt destul de standarde pentru o mașină care nu aparține clasei mașinelor înguste: diferența este doar în înălțime, care nu este prea critică.

 

Больше вместительность

Mai spațios 

 

Capacitate LG TWIN Wash se potrivește dimensiunilor: aici sunt plasate până la 20,5 kg de lenjerie de corp – aceasta este cantitatea cât de mult  poate spăla acest miracol tehnologic dintr-o singură dată. În Tamburul principal poate încape cu ușurință 17 kg de haine - o cifră impresionantă! Spălarea  perdelelor  scoase de pe toate ferestrele din casă? Sau să arunci în mașină seturi de lenjerie de pat sau cuverturi grele? Spălarea hainelor întregii familii după o plimbare lungă sau întoarcere de la vilă? Pentru LG TWIN Wash este foarte simplu! Tamburul inferior este mai modest: în el încape până la 3,5 kg de rufe la o singură spălare. Acesta este proiectat pentru lucruri delicate, care, de obicei, în garderobă sunt puține: lenjerie de corp, bluze din mătase, etc. În același timp, este posibil atât să începeți spălarea în ambele tobe simultan, cât  să le folosiți independent pe fiecare. Fiecare tambur are separat propriul panou de control.

 

Больше программ стирки

Mai multe programe de spălare 


Tamburele sunt proiectate pentru spălarea diferitelor tipuri de țesături și sunt controlate independent una de cealaltă, seturile de programe la ele diferă. Tamburul principal vă permite să spălați în 14 moduri diferite. Acestea sunt programe pentru bumbac, îmbrăcăminte sport, pentru țesături delicate, pentru lucruri voluminoase și așa mai departe.
Există, de asemenea, posibilități pentru spălarea hipoalergenică, pentru spălarea rapidă a TurboWash, pentru clătire și centrifugare în jurul ciclului principal și chiar pentru memorarea propriului program, cel mai frecvent utilizat. Tamburul mic poate funcționa în 6 moduri diferite, printre care spălarea standard, spălarea lenjeriei, lucrurile din lână și mătase, spălarea hainelor pentru copii, funcțiile de fierbere atentă, clătirea suplimentară și centrifugarea.

În plus, fiecare tambur LG TWIN Wash are un mod de curățire automată TubClean1.

 

Больше дополнительных функций

Mai multe funcții suplimentare 


În afară de tambur dublu și volumul impresionant  al acestuia, producătorul a echipat LG TWIN Wash cu o serie de caracteristici interesante care vor face spălarea (și călcarea ulterioară) mai ușoară și vor avea grijă de sănătatea dumneavoastră.  Regimul special cu tratare a aburului TrueSteam nu numai că îndepărtează cutele de pe țesătura dar și facilitează călcarea, în plus dezinfectează  hainele, ceea ce este un avantaj mare pentru persoanele alergice sau persoanele cu imunitate slabă. În plus, această funcție va reîmprospăta rapid hainele care nu au nevoie de o spălare completă, în cazul că acestea doar au absorbit un miros străin sau au stat mai mult timp  în dulap, mai ales este util la schimbarea sezonieră a unui dulap - nu este necesar să spălați totul din nou.

 

Больше высоких технологий

Mai multe tehnologii avansate 

 

Desigur, mașina de spălat cu o funcționalitate atât de largă ca LG TWIN Wash, nu se putea abține de la utilizarea tehnologiei avansate. De exemplu, un motor invertor cu transmisie directă, care este atașat direct la tambur. Această abordare face mașina mai silențioasă și mai sigură în funcționare,  în plus vă permite să controlați foarte precis rotația și utilizarea economică a energiei electrice. De asemenea, este utilă funcția de diagnosticare  mobilă Smart Diagnosis4, care face posibilă verificarea stării mașinii de spălat  sau determinarea cauzei defecțiunii fără a apela expertul.

 

Больше экономии

Mai multă economie 

 

LG TWIN Wash vă permite să spălați rapid și eficient o cantitate imensă de rufe, dar și să economisiți o varietate de lucruri. În primul rând, are grijă de timpul tău: în loc să speli de mai multe ori, poți să o faci o dată și toate hainele vor fi curate. Funcția de prelucrare cu abur economisește de asemenea mult timp: pentru a reîmprospăta hainele învechite, nu trebuie spălate și apoi uscate pentru o lungă perioadă de timp, iar călcarea va cauza mai puține probleme. În al doilea rând, mașina economisește energie electrică datorită motorului invertorului. În al treilea rând, regimul de spălare delicată "manuală", realizat în tamburul inferior, vă va permite să purtați lucrurile preferate mai mult timp, fără a se cheltui pe lucruri noi. În al patrulea rând, LG TWIN Wash economisește spațiu: pentru a spăla astfel de volume, ai avea nevoie de cel puțin două mașini standard!

 

Rezumat 

 

Masina de spalat LG TWIN Wash - o opțiune pentru cei care nu sunt obișnuiți să piardă timpul cu  lucruri mărunte. Dacă spălare, atunci să fie excelentă, dacă curățire, atunci cea mai calitativă, dacă confort, atunci să fie maxim! Aceasta combină o abordare inteligentă cu spălarea a două tambure, precum și o flexibilitate extraordinară a setărilor, funcția de a manipula lucrurile cu un abur TrueSteam, care înlocuiește mai multe dispozitive în casa dvs. dintr-o dată.

 


Vă prezentăm un monitor unic nou de jocuri din Moldova. Ecranul de 49 cm pe puncte cuantice.

21.05.2018