• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Samsung Electronics a introdus din nou standartele de calitate și funcționalitate în tehnicile de bază, oferite de noile serii de holograme cu revoluție tehnologică Twin cooling plus și All around cooling.

Tehnologia Twin Cooling Plus optimizează temperaturile și umiditatea în frigider și camera frigorifică. Aceasta tehnologie  independent îngheață fiecare compartiment  și evită combinarea mirosurilor cu ajutorul evaporatoarelor speciale și sistemelor de răcire. Așadar, produsele nu mai este disponibil, nu este disponibil și nu este disponibil. Produsele rămîn proaspete  mai mult timp, nu se usucă și păstrează mirosurile și aromele naturale.

Placa de răcire a metalului Metal Cooling din peretele din spate păstrează frigul și ajută la menținerea temperaturii optime în camera frigorifică, compensând orice pierdere de căldură. Prin urmare, chiar și cu deschiderea și închiderea frecventă a ușii, produsele sunt mai bine conservate. În plus, decorează frigiderul și este foarte ușor să-l ștergeți.

Suportul Dongle Ready* vă permite să vă controlați frigiderul de oriunde, folosind un dispozitiv opțional Smart Dongle și o aplicație specială **. Puteți controla modurile de răcire rapidă, puteți controla temperatura și primi mesaje despre deschiderea ușii frigiderului. Acest dispozitiv poate chiar să diagnosticheze erorile, astfel încât nu este nevoie să studiați manualul în detaliu.

Accesul la produsele din congelator este și mai convenabil datorită raftului retractabil Easy Slide. Polița Easy Slide ușor se extinde și se retrage, în congelator puteți găsi rapid și ușor produsele potrivite.

Tehnologia All-Around Cooling vă permite să răciți în mod egal fiecare colț al camerei de lucru. Doi senzori de temperatură din frigider și congelatoare monitorizează fluctuațiile de temperatură. Aerul răcit este suflat printr-o multitudine de deschideri de ventilație și este direcționat către fiecare raft, prin care este asigurată o distribuție uniformă a temperaturii în interiorul camerei și produsele rămân proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

Compresorul invertorului a devenit mai inteligent și mai fiabil. Reglează automat intensitatea muncii. Ca urmare, frigiderul consumă mai puțină energie electrică, funcționează în liniște  și vă va servi mai mult. Fiabilitatea compresorului este confirmată de o garanție de 10 ani *.


În multifierbătorul AutoCook puteți să coaceți, să gătiți la abur, să prăjiți și multe altele.

08.06.2018

Vă prezentăm un monitor unic nou de jocuri din Moldova. Ecranul de 49 cm pe puncte cuantice.

21.05.2018

Curățenia va fi rapid! Datorită turbinei de Anti-Tangle putere de aspirare rămâne ridicată pentru o lungă perioadă de timp*.

11.05.2018

Aveți o familie mare? Cea mai bună soluție - o mașină de spălat unică cu un tambur dublu LG TWIN Wash.

20.03.2018