• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Compania GIANT a fost înființată în 1972 cu misiunea de a crea cele mai bune biciclete, oferind astfel oamenilor o experiență extrem de plăcută de mers pe bicicletă. Încă de la început, nivelul de inovare şi a tehnologiilor de producţie a dat de înţeles concurenților că GIANT este o pasăre cu un zbor mult mai înalt.

Totul a început cu cadrele noastre uşoare din crom molibden (chromoly). Posibilităţile GIANT de a produce biciclete de cea mai bună calitate la preţuri accesibile a permis ca tot mai mulţi biciclişti să descopere mersul pe bicicletă într-un mod complet nou. Ulterior, GIANT a devenit un pionier, iar apoi cel mai mare creator de inovaţii în producţia de compozit şi aluminiu. A fost prezentată prima bicicletă cu cadru din carbon accesibilă publicului, Cadex 980 C, iar geometria compactă Compact Road a provocat o revoluţie în ciclismul rutier şi a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai remarcabile invenţii din istoria bicicletei. În lumea bicicletelor de munte, GIANT Maestro Suspension a stabilit un nou standard pentru performanţa sistemelor de amortizare pentru trasee off-road şi curse.

Timp de patru decenii, GIANT se dezvoltă continuu, iar fabrica obişnuită a devenit de mult timp un lider mondial în producția de biciclete şi echipamente de înaltă calitate. Datorită celor peste 12.000 de magazine de vânzare cu amănuntul din întreaga lume, atingem obiectivul nostru de a inspira toţi cicliştii, de la începători până la sportivi legendari, la aventuri.

Bicicletele GIANT câștigă Campionatele Mondiale. Ele câştigă premii pentru cel mai bun design. Dar cel mai important lucru este că ele cuceresc inimile celor care decid ca bicicleta să devie o parte din viața lor. Noi susţinem astfel de oameni. Credem că bicicleta face lumea noastră mai bună.

GIANT este prietenul Vostru de încredere pe orice drum, potecă sau traseu care se întinde în faţa voastră. Suntem mândri că suntem parte a aventurilor Voastre.


Добро пожаловать в мир удивительных гаджетов Promate Technologies - мирового лидера по проектированию и производству электроники.

27.06.2019

Nu aveți spațiu suficient pentru păstrarea produselor alimentare? Cu aceleași dimensiuni în exterior Samsung SpaceMax are mai mult spațiu în interior! Pentru a păstra totul ce gătește bunica!

07.06.2019

Cuptoarele cu microunde, echipate cu un magnetron invertor LG NeoChef cu un design unic, gândit până la cel mai mic detaliu, vă vor oferi un farmec unic interiorului dvs.

06.06.2019

Samsung QLED 8K Q900R te va purta în profunzimea realității la un nivel aproape infinit, încât simți că ești chiar în mijlocul scenei și că fiecare detaliu devine aproape palpabil.

29.01.2019