0
0
/
/
Frigider SpaceMax - mai mare în interior, același la exterior
Frigider SpaceMax - mai mare în interior, același la exterior

Tehnologia Samsung Space Max constă într-un perete conceput foarte subțire cu izolare termică, ceea ce creează o capacitate internă mai mare, fără a influiența dimensiunea din exterior și a sacrifica eficiența energetică. Cu aceleași dimensiuni externe, frigiderele Samsung SpaceMax au mai mult spațiu în interior pentru a stoca produsele.

 

Compresor Digital Inverter

 

  • Zgomot redus - Compresor Digital Inverter, lucrează liniștit și ajustează automat viteza în funcție de necesitatea de răcire a alimentelor din interior pe 7 niveluri, ce permite frigiderului Samsung să funcționeze cu zgomot minim.
  • Durată lungă de viață - Ajustarea automată a vitezei de lucru permite compresorului Digital Inverter să reducă uzura pieselor și să prelungească durata de viață a frigiderului, lucru confirmat de garanția de 10 ani Samsung.
  • Economisirea energiei - Digital Inverter trece la viteza minimă de lucru imediat după atingerea temperaturii dorite. Din această cauză, el utilizează eficient energia electrică și vă economisește costurile.

 

Reglați spațiul cum doriți

Raftul cu glisare ușoară Easy Slide se pliază și se ridică pentru depozitarea sticlelor și altor articole de orice dimensiuni, pentru a exploata la maximum spațiul.

 

 

Sistemul de răcire în orice situație

Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la temperatură din frigider, chiar dacă deschideți frecvent ușa. Placa unică de oțel Metal Cooling de pe peretele din spate a camerei interioare păstrează frigul mai mult timp și restabilește rapid temperatura potrivită pentru prospețimea maximă a produselor.

 

 

Prospețime pe fiecare raft

Tehnologia All-around Cooling asigură aerul rece să fie suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecărui raft, pentru a menține o temperatură constantă, iar mâncarea să rămână proaspătă.

 

 

Condiții perfecte pentru carne și pește

Sertarul Fresh Zone special creat pentru păstrarea cărnii și a produselor din pește. Acestea sunt păstrate la o temperatură optimă, astfel încât să își păstreze savoarea și textura originală.

 

 

Depozitați așa cum doriți

4 coșuri reglabile aflate pe ușă va ajuta să organizați și să depozitați în mod flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteți regla coșurile astfel încît să se potrivească sticlelor, cutiilor și altor articole de orice dimensiuni, pentru a exploata la maximum spațiul de depozitare.

 

 

Cutie cu deschidere completă Full Open Box (congelator)

O deschidere amplă facilitează organizarea și scoaterea alimentelor, în timp ce se optimizează spațiul de depozitare.

 

« Înapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 07.07.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!