0
0
/
/
Deebot slim aspirator- robot face de sine-stătător curățenia în casa ta!
Deebot slim aspirator- robot face de sine-stătător curățenia în casa ta!

Casă sau apartament, nu contează, locuința noastră are o mare importanță pentru noi, nu-i așa? Acesta este un loc în care ne grăbim să ne întoarcem de la locul de muncă, unde ne așteaptă rudele și prietenii, unde ne dorim să ne relaxăm și să ne distrăm, să ne ascundem de vreme posomorătă și să visăm, să creștem copiii și să trăim în general!

 

Ritmul nostru zilnic, furtunos sau calm, este cu siguranță însoțit de mici resturi și praf care se depun pretutindeni: pe podea, mobilier, obiecte de interior, hainele noastre și, bineînțeles, în aer! Și ei, vezi, acestea nu ar trebui să aibă loc în viața noastră?

 

 

În primul rând, particule de praf în aer afectează în mod negativ starea de gospodărie, pot provoca alergii sau dificultăți de respirație la astmatici. Și copiii? În casa în care trăiesc copiii, aerul trebuie să fie deosebit de proaspăt și curat, nu-i așa?

 

În al doilea rând, gunoiul omniprezent este adesea enervant și dă impresia de murdărie, mai ales pe podea și mobilier! Acest lucru vă forțează să curățați frecvent, iar un aspirator regulat, chiar și cel mai la modă și sofisticat, necesită participarea dvs. directă! Și un mop cu o cârpă prea! În fiecare zi vă confruntați cu o asemenea problemă?

Există o soluție! Robot aspirator nou DEEBOT SLIM - instrumentul tău indispensabil în lupta împotriva prafului și a resturilor! 

 

 

DEEBOT SLIM este proiectat pentru curățarea în cele mai "inaccesibile" locuri! Designul său subțire, cu profil redus și funcția de aspirație fără răsucire vă permite să colectați resturile și lâna chiar și atunci când aspiratoarele obișnuite și mai generale nu pot face față. El va lucra sub canapea și pat, arăta sub celălalt mobilier.

 

 

Și, cel mai bine, totul se întâmplă fără participarea directă! Trebuie doar să o porniți la lucru - și asta este!

 

Corpul subțire și designul bine conceput vorbesc de la sine! Priza de aspirare directă și mopul suplimentar fac din SLIM un maestru de ridicare și strângere a părului și a lânii fără să se încurce și să se înfurie! El poate mătura, aspira și șterge podeaua în același timp, într-o singură trecere. Ideal!

 

 

Și tehnologia de detectare a obstacolelor și a siguranței pe scări face ca acesta să fie invulnerabil, să aibă grijă de mobilier și să extindă limitele și calitatea curățării!

 

Să nu mai vorbim de filtrul de înaltă performanță DEEBOT SLIM! Aerul curat și respirația proaspătă sunt deosebit de importante acolo unde sunt copii!

 

 

Robot aspirator - un adevărat miracol de tehnologie! Este absolut independent: CAM-ul se îndepărtează și CAM se întoarce la stația de andocare de încărcare. Ce ar putea fi mai comod?!!

 

SLIM: atat de mic, și in acelasi timp un mare ajutor în jurul casei! Indispensabil pentru curățarea sub mobilier! DEEBOT SLIM aduce numai bucurie, fericire și buna dispoziție la domiciliu, fără griji!

 

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 19.06.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!