Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Ați căutat ceva care poate adăuga rafinament și funcționalitate bucătării Dvs.? Cuptoarele cu microunde, echipate cu un magnetron invertor LG NeoChef cu un design unic, gândit până la cel mai mic detaliu, vă vor oferi un farmec unic interiorului dvs.

Tehnologia Smart Inverter 

În noile cuptoare, producătorul a implementat o abordare fundamentală nouă a gătitului, utilizând tehnologia Smart Invertor. Funcțiile de coacere, prăjire, menținerea temperaturii dorite și prepararea iaurtului sunt acum disponibile pe un singur dispozitiv.

Modificările au afectat și procesul de dezghețare: sistemul de control al puterii microundelor oferă o dezghețare mai uniformă și mai rapidă a alimentelor, păstrând în același timp gustul și structura lor.

Acoperire anti-bacteriană EasyClean 

Camera are o acoperire specială antibacteriană EasyClean care împiedică arderea și este ușor de curățat.

Luminoasa LED-lumina de fundal

Lumina interioară a LED-lor iluminează în culoarea albă de 3 ori mai strălucitoare decât în modelele tradiționale. Această decizie ne-a permis să adăugăm economii de energie. O lumină mai puternică permite controlarea procesul de gătire, fără a deschide ușa, fără a deranja echilibrul optim pentru gătirea mâncării.

Rezistenta placă turnantă

Placa turnantă este mărită comparativ cu vechile modele și aproape închide în întregime partea inferioară a cuptorului. Este utilizată schema a șase rulmenți cu role, ceea ce permite creșterea greutății.

Farmecul minimalismului cuptorului cu microunde LG NeoChef. Vă puteți cunoaște cu noutatea din rețeaua magazinelor Bomba

LG-Life is good.


Samsung QLED 8K Q900R te va purta în profunzimea realității la un nivel aproape infinit, încât simți că ești chiar în mijlocul scenei și că fiecare detaliu devine aproape palpabil.

29.01.2019

Cu o durată lungă de viață a bateriei și suport tehnologic cu Bluetooth, boxele JBL reprezintă cea mai bună modalitate de a asculta muzică calitativă în afara casei.

22.01.2019

Bine ați venit în zona de confort! Odată familiarizat cu tehnica Miele, nu vă veți mai imagina viața fără ea.

26.11.2018

Pentru cunoscători, lanțul de supermarketuri Bomba a pregătit o gamă largă de mașini de cafea DeLonghi, care vor satisface toate cerințele gurmanzilor de cafea.

12.11.2018