La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Dacă adorați muzica și nu vă puteți imagina o recreere în aer liber fără un sunet calitativ, atunci boxele portabile JBL sunt ieșirea perfectă din situație. Cu o durată lungă de viață a bateriei și suport tehnologic cu Bluetooth, boxele JBL reprezintă cea mai bună modalitate de a asculta muzică calitativă în afara casei.

JBL Go este o boxă portabilă compactă, care vă va încânta cu un sunet ideal, în ciuda dimensiunilor mici. Bateria oferă capacitatea de 5 ore de viață. Puteți reda muzica atât prin Bluetooth, cât și prin utilizarea cablului furnizat - în acest caz, calitatea sunetului va fi chiar mai bună. Culoarea albastră arată foarte elegantă.

JBL Flip 4 este mai costisitor, dar poate surprinde cu un sunet comparabil cu sistemele audio staționare. Aici avem două difuzoare cu rază mare de 40 mm, conexiune fără fir simultan la difuzor până la două dispozitive și rezistență la apă IPX7 (pot fi imersate în apă timp de jumătate de oră la 50 cm).

Modelul Charge 3 nu are nevoie de o introducere - acesta este aproape cel mai obișnuit difuzor wireless de la JBL. Bateria ține 20 de ore și este complet rezistentă la praf și poate rezista până la 30 de minute sub apă.

Dacă doriți să aveți o petrecere adevărată, acordați atenție modelului Pulse 3 - partea superioară a acestei coloane este capabilă să strălucească în diferite culori și arată foarte impresionant.

70% din suprafața boxei este ocupată de un ecran acoperit cu acril. Mulțumită lui, Pulse 3 este un ca o lampă de lavă. Mai jos este un panou cu butoane.

După cum puteți vedea, nu este necesar să cheltuiți foarte mulți bani pe acustică profesională - în lanțul de supermarketuri Bomba puteți găsi modele la orice gust și preț, chiar la 699 lei, bucurați-vă din plin de Sistemul sonor JBL.


Bine ați venit în zona de confort! Odată familiarizat cu tehnica Miele, nu vă veți mai imagina viața fără ea.

26.11.2018

Pentru cunoscători, lanțul de supermarketuri Bomba a pregătit o gamă largă de mașini de cafea DeLonghi, care vor satisface toate cerințele gurmanzilor de cafea.

12.11.2018

În fiecare zi, locuitorii orașelor mari sunt forțați să facă compromisuri, deoarece mediul înconjurător în orașele mari și centrele industriale nu poate fi numit cu adevărat curate.

07.11.2018

Alegeți un televizor care subliniază designul elegant al interiorului. Televizorul OLED Philips 55POS9002 este un produs cu adevărat remarcabil!

30.10.2018