Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Rețeaua de magazine BOMBA prezintă seria TV actualizată SAMSUNG QLED 2020.

Depășește posibilitățile și umple fiecare moment al vieții cu impresii de nedescris. Introducerea noii tehnologii QLED - cea mai avansată dintre televizoarele Samsung.

 

BOMBA представляет новая коллекция телевизоров SAMSUNG QLED 2020

 

Ce este QLED?

 

Televizoarele QLED folosesc tehnologia cuantică a punctelor din materiale inovatoare. Punctele cuantice transformă lumina într-un miliard de nuanțe la televizoarele QLED. Nu se estompează în timp, astfel că televizoarele QLED au o viață lungă, luminozitatea cea mai mare și cea mai bună reproducere a culorilor. Prin urmare, QLED Samsung QE43Q60 va decora oricare dintre camerele dvs. și va atrage atenția oaspeților.

 

BOMBA представляет новая коллекция телевизоров SAMSUNG QLED 2020.

 

Orice dialog este clar audibil (Active Speech Amplifier) - Tehnologia Active Voice Amplifier (AVA-Active Speech Amplifier) în timp real recunoaște zgomotul străin și crește automat volumul vocii. Dacă vizionați televizorul într-un mediu zgomotos – fiți sigur că nu pierdeți nimic important.

 

SAMSUNG a dezvoltat, proiectat și testat sistemul audio QLED 2020 în cel mai performant laborator Samsung Audio din California pentru a asigura un sunet de cea mai înaltă calitate. Cu cele mai recente inovații, cum ar fi obiectul Tracking Sound +, amplificatorul de vorbire activ și Q-Symphony, Samsung preia capacitățile de sunet la un nivel mai înalt.

 

Oportunități multiple, acces convenabil (platforma Smart Hub și telecomanda universală One Remote) - Platforma Smart Hub a adunat tot conținutul preferat într-un singur loc, Iar telecomanda universală One Remote oferă acces facil și funcționare confortabilă.

 

BOMBA представляет новая коллекция телевизоров SAMSUNG QLED 2020.

 

Acum o telecomandă este suficientă pentru a controla toate dispozitivele conectate la QLED. Dincolo de posibilități cu un televizor QLED 8K Samsung QE75Q800 - Rezoluție reală 8K cu procesor Quantum 8K.

 

Simțiți puterea fiecărei scene cu o rezoluție incredibilă de 33 de milioane de pixeli, o claritate uimitoare a imaginii și o rezoluție de 4 ori mai mare decât UHD 4K. Procesorul Quantum 8K este capabil să îmbunătățească imaginea de calitate scăzută până la o rezoluție de 8K.

 

Un miliard de nuanțe de culori naturale - 100% volum de culoare cu tehnologie cuantică.

 

Vezi totul cu tehnologia HDR - Toate cele mai mici detalii chiar și în scene foarte luminoase sau întunecate. Tehnologia Quantum HDR analizează informațiile despre calitatea imaginii și vă permite să vedeți totul până la cele mai mici detalii la orice nivel de luminozitate.

 

Negru uimitor - Iluminarea de fundal directă a televizorului QLED este reglată automat în funcție de imaginea de pe ecran. În acest fel, QLED oferă negru mai profund și contrast optim de culori în fiecare scenă.

 

Imagine perfectă din orice unghi - Bucurați-vă de culori orbitoare și detalii ultra-ascuțite de oriunde în cameră, datorită unghiului larg de vizualizare. Tehnologiile speciale de ecran QLED concentrează lumina în direcția corectă și o distribuie uniform pe ecran.

 

Toate acestea sunt deja disponibile în rețeaua de magazine BOMBA, cu o garanție completă de 3 ani și linia QLED - 10 ani pînă la iluminarea ecranul.

 

Linia fierbinte a rețelei de magazine BOMBA: (+ 373-22) 26-00-26.


Vara intră în drepturile sale, iar compania LG vine cu o super inovatie - aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL.

01.06.2020

LG HOM-BOT - робот-пылесос, который не оставит без внимания ни один угол вашего дома, благодаря диаметру 34 см, высоте 8.9 см и удлинённым до 7 см щёточкам у пыли шансов не останется.

27.04.2020

Весна уже громко стучится в наши двери и одевает нас в бело-красные наряды, в соответствие с его праздниками. Всей семье хочется выглядеть великолепно, а с этим поможет добрый друг всех гардеробов - LG Styler.

24.04.2020

Atitudinea consumatorilor față de produsele Acer poate fi descrisă în două cuvinte: „ieftin și bun”. Însă, tocmai aceasta este concepția greșită.

24.03.2020