0
0
/
/
Baterii Ergolux
Baterii Ergolux

Vrei să ții pasul cu generația modernă? Să urmezi tendințele lumii moderne? Bucurați-vă de produsele Ergolux, care sunt asociate cu simplitate, comoditate și fiabilitate.

ERGOLUX - TEHNOLOGII DISPONIBILE!

Ergolux este o marcă comercială tânără, dar în plină dezvoltare. A fost creată în 2013, când consumatorii au simțit pe deplin impactul crizei economice asupra veniturilor lor. Asta a inspirat compania să creeze un produs care a devenit disponibil pentru toți și a ieșit pe piață datorită fiabilității sale și prețului rezonabil.

GRIJĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

În toate ambalajele Ergolux se conțin descrieri detaliate ale produselor, informații despre producător, instrucțiuni de utilizare și recomandări pentru reciclarea produselor.

TERMEN LUNG DE SERVICIU

Bateriile Ergolux au fost testate în laborator, timp în care sa constatat că lanterna cu LED-uri de pe bateriile Ergolux este cu 30% mai lungă decât bateriile similare ale altor mărci.

CALITATE DEMONSTRATĂ

Toate produsele noastre Ergolux sunt supuse unei inspecții înainte de vânzare, atât în laboratoarele noastre, cât și în laboratoarele clienților, ceea ce reduce semnificativ rata în privința defectelor.

DESIGN ATRACTIV

Un ambalaj luminos, atrăgător, de înaltă calitate, vă va încânta și vă va oferi o atmosferă bună, în timp ce utilizați produsele TM Ergolux.

Controlul calității permite Ergolux să evite scurgerile de electroliți din sare - bateriile nu vă vor strica aparatul cu "sarea" rezultată.

Energizați impresiile vii. Alege produsele Ergolux!

ERGOLUX - CALITATE LA UN PREȚ REZONABIL!

 

 

 

« Innapoi la lista

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 22.04.2019
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!