• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

În perioada din 5 decembrie până pe 31 decembrie 2018, în reţeaua magazinelor Bomba se desfăşoară promoţia «La procurarea tehnicii Indesit, Ariston, Whirpool  de la 5000 lei cumpărătorul participă la extragerea momentală a premiilor de valoare!»

Condiţiile promoţiei:

La procurarea tehnicii Indesit, Ariston, Whirpool de la 5000 lei cumpãrãtorul beneficiazã de un scratch-card şi participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

Printre premii se numără: primirea unei reduceri la bunurile selectate în valoare de 200, 300, 500 lei, precum și posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 18 super-premii - o călătorie pentru doi la munte (Bulgaria, Bansko).

Promoţia este valabilă până la epuizarea fondului de premii, cantitatea cadourilor este limitată.

În decursul promoţiei, creditul sau bonus cardul NU FUNCŢIONEAZĂ (cumpărătorul are dreptul de a alege – să participe la promoţie, sau să folosească creditul sau bonus cardul);

La promoţie participă numai persoanele fizice. Condiția principalã pentru ridicarea premiului este posibilitatea organizatorului de a fotografia câştigãtorul împreunã cu premiul. Pe lângã acestea, la necesitate de a prezenta acte de identitate pentru proceduri interne ale organizatorului.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada de pe 1 pînă pe 30 noiembrie 2018 în rețeaua de magazine Bomba are loc promoția «Cumpărați echipamentul Canon Pixma G și obțineți un cadou!»

30.11.-0001