• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Vara, soare... Foarte curând vine mult-aşteptata vacanţă. Dispoziţia veselă, gândurile sunt deja departe îndreptate spre apa azurie şi nisipul auriu. Petrecerea unei săptămâni sau a întregii veri în confort este o provocare serioasă. Pentru ca fiecare moment să fie special, tehnica modernă va fi de ajutor: cu ea orice vacanţă sau weekend vor fi de neuitat!

 

Noi vom ajuta să alegeţi tehnica ideală pentru relaxare la aer liber, la domiciliu, sau în călătorie, iar pentru iubitorii de relaxare sau odihnă, precum şi pentru membrii mai tineri de familie care doresc să petreacă o vacanţă nemaipomenită. Cu tehnica de la "Bomba" vacanţa voastră fi de neuitat!

 

NE ODIHNIM LA AER CURAT

 

Odată cu venirea căldurii vine şi perioada de picnicuri şi vizite la vilă: incepand cu sărbătorile din luna mai, toţi vor soare si distracţii! Prefacerea oricărei excursii într-un eveniment memorabil va permite tehnica de ultimă generaţie. Grătar electric este alegerea perfectă pentru oricine care nu îşi închipui un picnic fără carne şi legume. Mezeluri, cârnaţi şi fripturi, legume şi pâine la o companie mare şi prietenos vor fi preparate rapid. Iar blenderul cu modul de lucru staționar va pregăti o salată sau cocktail şi la vilă, şi la aer liber, în cazul în care nu este curent electric. Apăsaţi butonul - şi tehnica are grijă de bucatele delicioase.

Aparatul de fotografiat Panasonic-FS16 vă va ajuta să fotografiaţi aceste momente, petrecute îmreună cu prietenii. Vizualizarea fotografiilor sau video poate fi pe realizată de pe laptop cu baterie rezistentă.

 

CUCERIM NOILE ŢĂRI

 

Aparatul de fotografiat este un cadou perfect pentru o familie care planifică vacanţă şi compune rutele de călătorie în oraşe şi ţări interesante. Cu ajutorul lui, dumneavoastră veţi putea reţine cu uşurinţă toate momentele frumoase şi împărtăşi experienţele cu prietenii. Un aparat de fotografia stilat Philips SPF4610 va permite să vă bucuraţi de fotografiile făcute în regimul slide-show. Amatorii de călătorie cu maşina vor aprecia navigatoare GPS moderne şi playere pentru automobil.

 

NE ODIHNIM CĂLĂTORIND

 

Odihna într-o companie mare este întotdeauna vesel! Şi încă, plimbarea, zborul, mai pe scurt bucuraţi-vă de familiaritatea cu oamenilor necunoscuţi la confort maxim. Mergeţi într-o excursie? GPS Navigator vă ajută să găsiţi drumul oriunde în lume. Luaţi cu dumneavoastră copii? Nu uitaţi să apuca şi consola de jocuri compactă pentru ca călători juniori să nu se plictisească pe drum. O alegere excelentă este un model Defender Game Mix Classic. Un laptop compact sau tabletă vor permite verificarea rapidă a poştei electronice şi găsi rute interesante şi adrese de muzee, restaurante si hoteluri.

 

Aparatul de fotografiat sau camera vor captura toate momentele frumoase, ca apoi să fie ce să aratăţi prietenilor şi rudelor. Iubiţi să capturaţi peisaje sau capodoperele din lumea arhitecturii, străzi vechi, palate și parcuri? Cel mai bun prieten pentru călătoria dumneavoastră va fi aparatul de fotografiat Panasonic din seria "G".


Cine cel mai mult din lume iubeşte magia, surprize şi cadouri? Desigur, copiii! Ce cadou să alegeţi unui copil ca să te simţi magician bun? Eroii curajoşi şi prinţese mici cu nerabdare aşteaptă împlinirea viselor sale.

Unelele din cei mai importanți factori de care depinde petrecerea timpului plăcută și confortabilă într-o încăpere, reprezină temperatura și umiditatea aerului. Cum alegem un climatizator.

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.