• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Doriţi să faceţi o surpriză familiei, alegerea unui cadou necesar şi util va fi soluţia perfect. Nu e simplu să împlineşti dorinţele fiecăruia, dar la Noi e posibil. Veţi găsi de toate: tehnică care se potriveşte cel mai bine unei familii tinere sau cadouri pentru cei pasionaţi de călătorie.

 

PENTRU ODIHNĂ PLĂCUTĂ LA AER CURAT ŞI ACASĂ

 

Pentru o odihnă plăcută la aer curat şi acasă, o alegere corectă va fi să dăruiţi un cuptor electric sau un frigider – sac; ele vor ajuta să hrăniţi cu bucate gustoase şi băuturi reci o companie mare. Blender sau mixer vor permite amestecarea rapidă a cocktailurilor gustoase pentru party, iar o ceaşcă de cafea preparată de cafeteriaDelongi ECO310R este un final perfect pentru o seara romantică (sau va face ca ziua să înceapă cu buna-dispoziţie.

 

PENTRU VIZIONARE CU FAMILIA

 

Cînd eşti plictisit de gălăgia oraşului şi doreşti să fii mai aproape de cei dragi la căldura căminului din casă şi să primeşti plăcere din vizionarea unui film – cadoul perfect va fi televizorul 3D, ce permite vizionarea filmului într-o lume reală. La fel, DVD-playere şi home cinema garantează o calitate bună de imagine, iar cu plazere Blu-ray şi cinema veţi rămîne impresionaţi de claritate şi dinamică. Vă recomandăm modelul 2012 – 42LM620S;

 

PENTRU PERECHILE TINERE

 

Pentru o familie care a intrat în casă nouă – puteţi face cadou un aspirator puternic LGVK9855ND pentru curăţare umedă şi uscată a podelelor sau o maşina de spălat BOSH W4X24463OE pentru păstrarea curăţenei în casă. Cuptorul cu microunde şi dulap la cuptor vor uşura lucrul gospodinelor, iar bărbaţii vor rămîne impresionaţi de bucatele preparate. La fel se vor potrivi şi aparate de uz casnic de dimensiuni mici: ceainic, prăjitor de pîine sau storcătoare de fructe etc. astfel, eliberînd familia de unele griji suplimentare la bucătărie.

 

PENTRU CUCERITORII NOILOR ŢĂRI

 

Un aparat foto sau video va fi cel mai bun cadou pentru o familie, care planifică din timp vacanţa prin ţări şi oraşe interesante. Acestea vă vor permite să fixaţi cu uşurinţă momente şi locuri impresionante pentru a împărtăşi impresiile accumulate cu cei apropiaţi. O ramă foto digitală Philips SPF4610 vă va permite să admiraţi fotografiile din călătorii în regimul unui slide-show. Pentru amatorii de călătorii cu automobilul vă propunem GPS-navigatoare şi magnetofoane auto moderne.


La procurarea unui aparat de ras, este primordial de a lua în considerație dorințele și necesitățile individuale a fiecărui consumator în parte, însă pe lîngă acestea și condițiile în care va fi folosit aparatul.