La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

De ce este profitabil să cumpărați baterii Panasonic

Lanțul de supermarketuri BOMBA este reprezentantul și importatorul oficial al companiei japoneze Panasonic și oferă cele mai bune prețuri pentru bateriile Panasonic în Moldova.

 

Bateriile Panasonic sunt ideale pentru alimentarea aparatelor de uz casnic cu consum redus și mediu de energie și a dispozitivelor digitale unde este necesară fiabilitatea la cel mai înalt nivel. Implementarea celor mai noi tehnologii oferă performanțe de neegalat ale acestor elemente - un raport excelent preț / calitate.

 

 

Știați că 3,5 milioane de moldoveni consumă de 2 ori mai multă energie electrică pentru uz personal decât toate fabricile,supermarketurile, centrele comerciale și agențiile guvernamentale.

 

 

 

Motivul pentru aceasta este nivelul scăzut al utilizării produselor cu caracteristici de economisire a energiei sau utilizarea lămpilor de calitate scăzută care nu produc numărul de ore indicate pe ambalaj și sunt mai mici decât luminile declarate.

 

Mai ales pentru cei care preferă salvarea energiei.Lanțului de supermarketuri Bomba împreună cu Panasonic a pregătit o ofertă unică și economică - lămpile de economisire a energiei Panasonic prezentate pe piața Moldovei sunt cele mai bune dintre analogi în ceea ce privește productivitatea luminii, indicele de redare a culorilor, nivelul de economisire a energiei în comparație cu lămpile altor producători.

 


Prin achiziționarea unei lămpi Panasonic, veți obține un dispozitiv care consumă de cinci ori mai puțină energie electrică decât becul obișnuit cu incandescență. În plus, lămpile de economisire a energiei sunt proiectate pentru 10 ani de funcționare, adică nu veți fi irosiți cu privire la înlocuirea becurilor la fiecare șase luni.
 

 


Mai ales pentru cei care nu mai vor să-și piardă timpul cu reîncărcarea bateriilor și acumulatoarelor, lanțul de supermarketuri Bomba introduce baterii revoluționare PanasonicEneloop.
 

 

 

Panasonic Eneloop - baterii AA tip deget care combină toate cele mai recente realizări în domeniul producției de baterii. O astfel de combinație de caracteristici, cum ar fi cea a bateriilor Panasonic Eneloop, nu se găsește în nicio altă baterie.

 


Bateriile Panasonic Eneloop sunt vândute preîncărcate și pot fi folosite imediat după cumpărare. Generația anterioară de baterii în timpul depozitării a pierdut puterea atât de repede încât era imposibil să le vândă cu baterii încărcate. Dacă sunt utilizate în mod corespunzător în timpul ciclului de viață, bateriile Panasonic Eneloop pot înlocui un număr foarte mare de baterii alcaline și pot fi reîncărcate de până la 2100 de ori.
 


Panasonic EneloopPro - are o capacitate nominală de 2550 mAh (capacitate minimă de 2450 mAh) pentru dimensiunea AA și 950 mAh pentru AAA. Cu toate acestea, ele păstrează 85% din încărcătura inițială după un an de stocare, iar numărul de cicluri de încărcare / descărcare pentru ele este de numai 500. Modelele sunt desemnate ca 3HCCE (AA) și 4HCCE (AAA).

 

 

 

Panasonic Eneloop Lite - lansat în Japonia. Datorită reducerii puternice a capacității nominale, au fost rezolvate principalele probleme ale bateriilor Ni-MH - costuri ridicate și timp îndelungat de încărcare. Eneloop lite este mult mai ieftin decât eneloop convențional, iar timpul de încărcare este redus la jumătate pentru dimensiunea AA și cu 1/4 pentru AAA. În același timp, până la 2000 (și în aprilie 2013 până la 3000) numărul ciclurilor de încărcare / descărcare a crescut. Capacitatea eneloop lite size AA este de 1000 mAh, AAA - 600 mAh. Modelele sunt desemnate HR-3UQ (AA) și HR-4UQ (AAA).

 


PanasonicEneloop.Plus echipat cu un termistor încorporat care rupe circuitul electric atunci când bateria se supraîncălzește. Această proprietate face eneloop plus cel mai potrivit pentru utilizarea la jucării puternice.


Lanțul de supermarketuri BOMBA urmărește scopul de a demonstra consumatorului că este posibil să cumpere o lampă de calitate la un preț rezonabil și, ca rezultat, să obțină un efect de economisire mult mai mare decât de la achiziționarea și utilizarea lămpilor de economisire a energiei de joasă calitate.

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În societatea noastră nu există mulți oameni cărora le place să calce. Prin urmare, producătorii de aparate de uz casnic s-au gândit mult timp cum să accelereze și să simplifice procesul de călcare. Una dintre soluții este aparatul cu vapori pentru haine.

30.11.-0001

De la vasul în care gătim deseori depinde și gustul mâncării. Cum să alegeți cele mai bune cratițe? Acest articol va ajuta bucătarii începători! A face alegerea corectă va fi mai ușor dacă răspundeți la următoarele întrebări.

30.11.-0001

Este mult mai ușor să devii o croitoreasă excelentă decât credeți. Depinde foarte mult de tipul de mașină de cusut. Sortimentul modern de mașini de cusut permite nu numai să realizați o cusătură simplă, ci chiar să coaseți un buton.

30.11.-0001