0
0
/
/
/
Cum sa alegem un televizor
Cum sa alegem un televizor

Vă  confruntați cu alegerea unui nou televizor, dar ați descoperit că tehnologia a avansat foarte mult. Pentru a vă ajuta să înțelegeți, am colectat pe această pagină principalele caracteristici care trebuie luate în considerare la alegerea unui televizor.

 

Inteligența artificială

 

Televizoarele LG sunt echipate cu inteligență artificială. Tehnologia de recunoaștere a vorbirii ne dă accesul la conținut și servicii - acum este mult mai ușor să le găsiți. Televizorul ascultă cererea dvs. și analizează răspunsul. O cerere simplă - și vă veți simți în sala de cinema, chiar și atunci când vă uitați la televizor. Bucurați-vă de cel mai bun conținut de divertisment, utilizând capabilitățile tehnologiilor smart home.

 

Smart TV

 


Televizor  "inteligent" diferă de cele obișnuite prin faptul că vă permite să vizionați filme online fără participarea unui computer, să navigați pe Internet, să jucați jocuri. În plus, redă video și muzică de pe un card flash. În plus, televizoarele inteligente funcționează în tandem cu smartphone-uri: de la telefonul smartphone puteți reda video și muzică.

 

 

Smart TV

 

https://www.bomba.md/ro/category/televizory/?price%5Bmin%5D=49&price%5Bmax%5D=55999&filters%5B2817%5D%5Bmin%5D=19&filters%5B2817%5D%5Bmax%5D=65&filters%5B6354%5D%5B%5D=1

 

Tehnologia OLED

 


O categorie fundamentală nouă de televizoare, care reprezintă punctul culminant al dezvoltării tehnologiilor de televiziune. Fiecare pixel OLED este un LED organic separat, care poate lumina independent. Din acest motiv, imaginea are un contrast infinit și o redare exactă a culorilor.

OLED transmite peste un miliard de culori - de 64 de ori LED-ul tipic, și adâncimea de negru este obținută prin dezactivarea completă a pixelilor individuali neutilizați. Unghiul de vizionare al OLED-ului este mai mare decât cel al LED-ului, iar grosimea panourilor este mult mai mică: modelele emblematice au o grosime a ecranului mai mică de 3 mm.

 

Технология OLED

 

 

 

UHD 4K 

 

UHD 4K - de patru ori mai mult decât Full HD, fără îndoială, este viitorulcinematografului de acasă. Sensibilitatea crescută de 4K permite vizionarea imaginii la o distanță mai apropiată de televizor. În acest caz, structura liniei imaginii și elementele sale individuale rămân invizibile.

 

UHD 4K

 

Tehnologia HDR

 

Tehnologia HDR (High Dynamic Range) este un nou standard pentru semnalul video, proiectat special pentru televizoare UHD moderne. Din punct de vedere tehnic, HDR este un format video care conține nu numai rezoluție ultra-înaltă, ci și mai multe informații despre luminozitate și culoare a fiecarui pixel.  

 

 

Pentru a o susține, aveți nevoie atât de filme special filmate și prelucrate, cât și de televizoare de nouă generație echipate cu capabilitățile necesare. Acest lucru vă permite să transmiteți o imagine mult mai realistă pe ecran și elimină multe dintre limitările pe care televizoarele convenționale le-au oprit. Printre avantajele evidente ale HDR se numără gama extinsă de luminozitate și o paletă bogată de culori, care, în total, oferă spectatorilor impresii noi.

 

Tehnologia HDR

 

Sunetul 

 

Numărul de canale ale sistemului de sunet al televizoarelor este indicat de două numere: primul dintre acestea este numărul de canale principale, iar cel de-al doilea subwoofere. Marcajul "2.0" desemnează difuzoare stereo standard, iar "5.2" indică prezența unui sistem  cu două subwoofere. Un astfel de televizor lucrează fără ajutorul difuzoarelor externe și al unui receptor pentru a face față canalelor de filme, creând un sunet excelent , ca într-un cinematograf. Nu contează cât de mulți vorbitori există în sistemul audio - procesorul de sunet le folosește pe toți, determinând în timp real, în ce coloană și cu ce volum trebuie să sune un obiect.

 

Diagonală

 

Diagonala ecranului este distanța în inchi dintre cele două colțuri opuse. Rețineți că un inchi  este de 2,54 cm. Televizoarele cu ecran diagonal de până la 21 inci sunt ideale pentru camerele mici și mijlocii (pentru copii, dormitor, bucătărie) și pentru un televizor  cinematograf de acasă  diagonala de cel puțin 29 inci. Pentru a determina cea mai potrivită diagonală pentru spațiul dvs., vă sugerăm să vă familiarizați cu tabelul relațiilor optime între diagonală.

 

Diagonală

 

Rezoluție display

 

Diferența dintre formatele HD, Full HD și UHD 4K (ULTRA HD 4K)  este numărul de pixeli care alcătuiesc imaginea și dimensiunea acesteia.

Cu cît pixelii sunt mai mici și mai numeroși, cu atât imaginea este mai bună, deoarece poate lua în considerare mai multe detalii mici. Standard 4K oferă cea mai bună calitate și o creștere de patru ori a numărului de pixeli în comparație cu Full HD.

În același timp, chiar și o imagine cu rezoluție mai mică, televizoarele 4K arată mai bine decât Full HD și, în special, HD, deoarece  ecranele  lor sunt  alcătuite  din mai mulți pixeli.

 

 

Rezoluție display

 

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 11.07.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!