Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Fiecare familie ar trebui să rezolve problema unde și cum să se usuce hainele. Chiar și în timpul verii, nu toată lumea are ocazia să o usuce pe stradă. Această problemă nu ocolește pe cei care au curtea proprie. Mai aproape de amatorii de iarnă gândiți-vă cum să alegeți un uscător pentru rufele Acestea pot fi diferite: perete, tavan, balamale. Pentru un volum mare de rufe, proiectați cabinet de uscare electrică stationară. Dar cele mai populare sunt uscătoarele de podea care sunt potrivite pentru diferite mărimi de rufe, instalate rapid și ușor pliate. Ele sunt confortabile, luminoase, ocupă puțin spațiu și se ascund în fiecare colț.

Uscător de podea

Uscătoarele de pardoseală pentru haine au dimensiuni și forme diferite, sunt împărțite în două tipuri:

  • verticală;
  • orizontală.

Uscatoare pentru haine, de podea, verticale

Uscătoarele verticale pentru haine arată ca un raft. Aranjând o asemenea uscare a podelei, gospodina își fixează cu ușurință rafturile. Ele vin în diferite dimensiuni, înălțimi și forme. Cu aceste structuri, suprafețele de lucru sunt perpendiculare la înălțimea lor. Lenjeria este așezată pe fiecare raft unul peste celălalt. Pentru confort, astfel de uscătoare au roți, se mișcă ușor și sunt echipate cu un palet pentru colectarea apei. Acest design ocupă puțin spațiu, este ușor de amplasat într-o baie sau într-o cameră mică.

Uscarea pe verticală este o descoperire indispensabilă pentru apartamentele mici. ele sunt confortabile, ocupă puțin spațiu, nu zgârîe podeaua, o protejează de umiditate, se asamblează cu ușurință și se "ascund".

Dar dacă apartamentul are foarte puțin spațiu liber, puteți lua în considerare opțiunea de uscare verticală sub forma a două suprafețe de lucru, conectate de sus, ca o scară. Acestea sunt foarte ușor de așezat și instalat deasupra băii,fixat sigur la marginile sale. Această scară poate fi instalată pe o suprafață plană. Pentru a proteja structura de umezeală, care este prezentă abundent în baie, este realizată din oțel vopsit. Este foarte ușoară și confortabilă.

Uscatoare pentru haine de  podea orizontale

Suprafețele lor de lucru sunt plasate paralel cu podeaua. Acestea ocupă o zonă destul de mare, plasând în același timp o mulțime de rufe. Aparatele electrice au o mare cerere. Pentru o familie mare - acesta este un fel de descoperire. Să analizăm în detaliu ce fel de uscătoare există în proiectarea lor.

Construcții glisante

Acestea au o gamă largă, de la dimensiuni mari până la uscătoare compacte convenabile, care sunt perfecte pentru apartamente mici. Este de dorit să alegeți astfel de modele, care au roți speciale pe picioare pentru o mișcare convenabilă în jurul apartamentului fără a zgâria podeaua.

Structuri îndoite

Ele sunt cea mai cunoscută alegere pe piață. Cererea consumatorilor pentru astfel de structuri este foarte mare. Sunt ieftine și sunt disponibile tuturor. Au un design bun, chiar și aspectul lor descompus, se potrivește bine în cameră.

Modele electrice și monolitice

Astfel de modele vă permit să uscați hainele mult mai repede și sunt de două tipuri:

  • cu jgheaburi încălzite, rufele se usucă mai repede;
  • structura închisă, în interiorul căreia circula aerul cald.

Aceste modele sunt adesea echipate cu regulatoare de temperatură, este mai bine să alegeți astfel de modele pentru o operare ușoară atunci când le cumpărați.

Acum știi totul despre uscătoarele de haine. Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință pentru dvs. cel mai bun model. Dacă aveți întrebări,contactați consultanții lanțului de supermarketuri Bomba.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001