Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Mulți grădinari au refuzat astăzi îngrășămintele chimice, astfel încât legumele și fructele lor să fie cât mai sigure. Dar cu ce atunci de  hrănit grădina? Cu propriul vostru gunoi! Desigur, trebuie să fie reciclat și pus într-o grămadă de compost. Dar va fi cel mai ecologic și calitativ îngrășământ, la fel și toate deșeurile pot fi folosite.

 

Ramuri, flori uscate, resturi de viță de vie, mere putrezite. Toate acestea sunt o materie primă excelentă pentru humusul viitor, și trebuie să-l tăiați și să-l puneți într-un singur loc pentru a fi decăzut. Pentru a ajuta grădinarul chiar sa inventat o tehnică specială - tocătoare, care facilitează procesul de zdrobire a ramurilor. Luați în considerare modul de alegere a unui elicopter de grădină pentru propria ta grădină.

 

Acest dispozitiv este atât de simplu încât este surprinzător de ce nimeni nu la inventat atât de mult timp. Arata ca o masina de tocat carne care macină tot ce se intinde in ea - coaja, ramuri, conuri, varfuri de culturi de radacina si asa mai departe, iar in afara vine materialul zdrobit. Nivelul de strivire variază de la piese mici la rumeguș. Căderea în pâlnia de primire este risipită de cuțite puternice, care pornește cu ajutorul unui motor electric sau pe benzină.

Soiurile sistemului de cuțite

Pentru a face alegerea potrivită pentru tocătorul de grădină, ar trebui să vă familiarizați cu sistemul cuțitelor care vor zdrobi reziduurile de vară. Ele vin în două tipuri: disc și frezare.

 

Sistem de discuri cu cuțite - acest dispozitiv este un disc cu mai multe cuțite din oțel. Viteza de rotație este stabilită de arbore. Cât de repede se mărunțesc deșeurile, în funcție de compoziția lor: frunzele, iarbă, ramuri zvelte, verde tulpini, etc.

 

Sistemul de tăiere este mai puternic. Este o uneltă dintr-o bucată, în care ramurile sunt strânse automat. Trebuie doar să încărcați resturile de lemn în pâlnie și de acolo să fie trase treptat în mecanismul de măcinare. Și nu este nevoie să monitorizați acest proces și puteți face alte activități. Cuțitele de frezat pot zdrobi ramuri cu o grosime de până la 4,5 cm. Multe modele de astfel de tocatoare au un nivel inversat și un nivel diferit de zdrobire. Dar gândiți-vă, aveți nevoie de un sistem atât de puternic, dacă procesați în principal deșeurile moi. Iarba și frunzele sunt mai bine măcinate cu cuțite pe disc, iar sistemele de tăiat adesea se blochează.

 

Alegerea tocătorului de gradina la nivelul puterii

Comparând modelele și analizând ce fel de tocător de grădină este mai bun, atrageți atenție la puterea unității. Toți distribuitorii sunt împărțiți condițional în trei clase de putere: sisteme de amatori, modele de mijloc și modele profesionale.

 

Choppers de clasă amator

Acest tip include unități cu putere redusă (până la 1,6 kW) care funcționează pe bază de energie electrică. Sistemul lor de cuțite este - disc. Înainte de a determina și cumpăra un produs amator, specificați din ce material sunt fabricate  cuțitele. Cea mai bună opțiune este oțelul întărit. Astfel de unități cântăresc până la 20 kg și sunt capabile să taie  ramuri cu o grosime mai mică de 3 cm.

 

Sisteme de putere medie

Acestea sunt opțiuni intermediare între modelele pentru amatori și profesionale. Astfel de tocatoare pot funcționa atât pe benzină, cât și pe electricitate. Puterea maximă este de 2,5 kW. Potrivit pentru case particulare și zone suburbane, unde grădina este mică. Unitățile sunt echipate cu cuțite de tăiat, astfel încât este ușor să se macine ramurile de până la 3,5 cm.

 

Unități de clasă profesională

Acestea includ sisteme mari, puternic ponderate care sunt capabile să dezvolte puterea de aproape 4 kW. Motorul poate fi atât pe benzină, cât și electrică (trifazat). Sunt capabili să lucreze mult timp și să taie ramuri de până la 6-7 cm grosime. Mai mult, materialul sfărâmat suferă de la presare, ceea ce are ca rezultat un mulci excelent. Unitățile sunt echipate cu pâlnii mari convenabile, cu un tocat puternic și sunt capabile să frămînte deșeuri fără agitare. Datorită productivității ridicate, acestea sunt în cerere în ferme, grădini de dimensiuni mari etc.

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, veți selecta cu ușurință cel mai bun tocător de grădină. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001