0
0
/
/
/
Cum să alegeți un uscător de rufe
Cum să alegeți un uscător de rufe

Uscătorul de rufe vă scutește de necesitatea de a lăsa lucrurile să se usuce. Uscătorul de rufe face ca hainele să fie moi și plăcute la atingere, aproape complet vă scutește de călcat, multe rufe după  uscare "mecanică" ("electronică") pot fi purtate imediat. În general, beneficiile sunt destul de evidente. Cel mai important lucru este să găsești un loc pentru un nou gadget în casa ta.

 

Cum funcționează uscătorul de rufe? 

 

La fel ca într-o mașină de spălat, în uscător - rufele trebuie încărcate în tambur. Activînd uscarea, tamburul se rotește și rufele sunt suflate cu aer încălzit sau cu aer de cameră (în funcție de program, tipul de material ales). De fapt, umiditatea este suflată sau evaporată.

 

Cum să alegem  dimensiunea potrivită al uscătorului?

 

Pentru un uscător de rufe, care este de obicei cumpărat împreună cu mașina de spălat, este important să găsiți un loc în casă. În ceea ce privește dimensiunea, cea mai mare parte a uscătorului este comparabilă cu mașinile de spălat de dimensiuni mari cu încărcare frontală a spălătorului: lățimea este de aproximativ 60 cm, adâncimea este de 60-65 cm, înălțimea este de aproximativ 85 cm.

 

Este mai puțin probabil să găsiți un uscător mai mic decât cu aceste dimensiuni.  Această necesitate de dimensiune mare a mașinii se bazează pe faptul că trebuie să usuce rufele calitativ și suficient de repede, iar acest lucru necesită un volum al uscătorului de cel puțin 100 de litri.

 

                                       

 

Care sunt tipurile de uscare?

 

Există două tipuri principale de uscare în mașinile de uscat: de timp și umiditate. Prima este destul de simplă. Utilizatorul stabilește timpul de uscare și primește lenjeria uscată. Dar pentru un rezultat calitativ (ca rufele să nu să se usuce – pentru că este rău pentru țesătură), trebuie să vă ajustați. Uscarea prin gradul de umiditate (până la o anumită umiditate) este o metodă mai avansată. Senzorii speciali din mașină fixează umiditatea aerului în interior și opresc procesul când ajunge la gradul dorit.

 

Capacitatea și calitatea de uscare


Uscător de spălat rufe, în funcție de model, poate găzdui de la 7 la 10 kg de rufe din cauza spatios tambur. Imediat după spălare, puteți scoate rufele din mașina de spalat și pune-l în uscător, care va asigura rapid și cel mai important - calitativă uscarea rufelor.

 

 

Energie consumată.

 

Uscătorul de rufe necesită mult mai multă energie decât mașiniile de spălat, deoarece efectuează funcții de încălzire mai complexe. În funcție de cantitatea de energie consumată, există 4 clase diferite de mașini: A, B, C și D. Mașinile din clasa A și B sunt mai scumpe decât altele, deoarece sunt mai moderne și economisesc energie.

 

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 15.07.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!