• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă  ajută să rezolvați problema dvs! Modele puternice cu un design frumos vor încăpea în orice geantă ,vor  încărca smartphone-ul  sau tableta  atunci, când nu este nici o priză în apropiere.

La ce caracteristici trebuie să acordăm atenție?

Capacitatea

Acesta este unul dintre cei mai importanți parametri, care ne arată cât de productiv este dispozitivul. Cu cât capacitatea este mai mare, cu atât smartphone-ul conectat va fi încărcat mai repede.

Încărcătoarele externe mici au o capacitate de 2000-2600 mAh. Cel mai puternic dispozitiv - de 10 ori mai mult. Dacă trebuie să reîncărcați telefonul, în cazul descărcării sale neplanificate, va fi suficient să aveți o baterie externă cu o capacitate de 2000-5000 mAh. Dar dacă aveți nevoie să fiți în contact aproape toată ziua fără acces la rețeaua electrică sau pentru a fi disponibil într-o călătorie lungă, aveți nevoie de un dispozitiv mai puternic.

Branduri

Un alt parametru important pentru cei care încă nu știu cum să aleagă PowerBank este brandul. Modele ieftine din China se fac, de regulă, din cele mai necalitative materiale. În consecință, prețul scăzut pentru acest dispozitiv reflectă o calitate scăzută. Dar, în cele din urmă,fiecare poate alege brandul, care îi place.

Dimensiunea și aspectul exterior al dispozitivului

Gîndiți-vă cum intenționați să păstrați și să utilizați bacteria externă. Problema dimensiunii și greutății este mai importantă decât pare. Este important să găsiți un compromis între performanță și dimensiunea dispozitivului.

Viteza de încărcare a gadgetului conectat

Încărcătoarele portabile sunt foarte bune pentru  încărcarea telefoanelor mobile. Timpul de reîncărcare este comparabil cu timpul de încărcare de la priză. Cu tablete, situația nu este atât de optimistă. Este nevoie de mult mai mult timp pentru a le reîncărca și nu fiecare Power Bank se va descurca cu această sarcină.

Viteza de încărcare Power Bank

Nimeni nu vrea să aștepte o zi timp ce bateria externă este complet încărcată. Există o regulă simplă - cu cât mai mulți amperi sunt, cu atât este mai rapidă încărcarea.

Carcasă

Materialul carcasei Power Bank trebuie să fie rezistent la deteriorări mecanice. Puteți cumpăra un model cu un corp din plastic sau aluminiu. Unii producători oferă un încărcător combinat - un dispozitiv portabil cu o carcasă metalică și plăcuțe protectoare din cauciuc.

Număr de porturi

Două porturi sunt mai bune decât unul. Încă mai bine - trei. Un bonus plăcut vor fi cablurile și adaptoarele suplimentare, un capac de protecție.

Funcții suplimentare

Unii producători echipează dispozitivele cu funcționalități suplimentare. Poate fi o lanternă sau un cablu de conectare USB integrat. Este bine, dacă Power Bank are o funcție de siguranță împotriva supraîncărcării. Teoretic, această funcție este normală, dar unii producători pot ignora cerințele de securitate.


Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001

În zilele de vară numai aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ne pot salva de căldură. Dar cum să alegi un ventilator și să nu greșești? Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv.

30.11.-0001

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001