Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

De multe ori, șoferii auto trebuie să călătorească în afara orașului natal sau să exploreze locuri noi. Atunci cum să ajungeți la destinație rapid și ușor? GPS-navigatorul vă vine în  ajutor. El este creat pentru a obține indicații de orientare și pentru a aduce proprietarul său la locul desemnat. Acest articol vă va ajuta în alegerea acestui dispozitiv.

GPS-navigator auto

Dimensiunile acestor dispozitive sunt ceva mai mari decât cele ale navigatorilor pentru pietoni, ceea ce le face mai comod de utilizat în timpul condusului.

Toți GPS-navigatorii auto pot fi împărțiți condiționat în două subspecii - detașabile și încorporate.

GPS-navigatorul  auto detașabil, dacă este necesar, puteți să îl scoateți din mașină, să-l puneți într-o altă mașină, să o luați acasă sau pur și simplu să îl utilizați ca navigator pietonal. Acest dispozitiv arată ca un computer comprimat. Este fixat în mașină cu un suport special, cu o fraieră.

Dispozitivele încorporate în mașină sunt produse sub forma  radiourilor pentru mașini cu funcția GPS. Acestea sunt instalate permanent în zona standard a consolei centrale. În consecință, instalarea unui astfel de navigator într-o altă mașină nu este posibilă.

 

Sfaturi pentru alegerea dispozitivului

  • Atrageți atenția unui astfel de parametru ca capacitatea de memorie a dispozitivului GPS auto, deoarece memoria este responsabilă pentru stocarea tuturor datelor despre rute. Și astfel, cantitatea de memorie ar trebui să fie de cel puțin 2 GB.
  • Alegeți un model care are funcția de rutare automată, ceea ce este important.
  • Asigurați-vă că există ghidaj vocal în GPS-navigatorul mașinii, deoarece este mult mai convenabil să auziți sfaturile despre traseul corect, mai degrabă decât să fiți distras și să priviți harta.
  • Există oare interfața pentru conectarea la un computer de pe un dispozitiv GPS? - Dacă nu, este mai bine să refuzați să achiziționați un astfel de navigator, deoarece nu veți putea să actualizați hărțile, să le salvați pe computer și să creați rute în prealabil.
  • Când selectați un navigator, acordați o atenție deosebită afișajului, care ar trebui să fie mare și să aibă o rezoluție ridicată. Dar nu vreți să vă spargi ochii și să priviți în micul ecran, distragându-vă  în drum.
  • Verificați, dacă este cazul, pachetul navigatorului când îl cumpărați. De asemenea, vă recomandăm să acordați atenție accesoriilor suplimentare la dispozitivul GPS și, dacă este necesar, să le cumpărați imediat.
  • Alegeți un program de navigație și hărți specifice, concentrându-vă, în primul rând, pe locul în care vor fi folosite.
  • Cumpărați GPS-navigatori auto în magazine de marcă sau de la furnizori oficiali.
  • În sfârșit, cumpărați navigatorul auto care se potrivește nevoilor dvs. În principiu, nu există navigatoare GPS de mașină de slabă calitate, există numai navigatoare cu o gamă diferită de posibilități. De obicei, cu cât este mai scump un dispozitiv GPS, cu atât mai multe caracteristici și capabilități are. Rețineți că în multe privințe prețul unui navigator GPS depinde de marca producătorului.

 

 

Sperăm că acest articol vă va ajuta cu siguranță în alegerea unui GPS-navigator. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001