Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Șurubelnița este un instrument foarte simplu, dar foarte util în fiecare casă pentru asamblarea sau dezasamblarea obiectelor. În zilele noastre există o mulțime de tipuri de șurubelnițe care nu diferă una de altă la prima vedere. Dar caracteristicile lor tehnice diferă oare? Articolul nostru vă va povesti mai multe detalii despre acest instrument și cum să alegeți cea mai bună șurubelniță.

Construcția

Șurubelnița reprezintă o tijă cu un vârf la un capăt și cu un mâner pe celălalt. Un rol foarte important joacă materialul și dimensiunea mânerului. El poate fi făcut din plastic, lemn sau cauciuc. Forma mânerului trebuie să fie aleasă luând în considerare dimensiunea palmei: mânerul care va fi comod de ținut în mână.

 

Diametrul mânerului variază de la 10 până la 40 mm. Alegerea depinde de mărimea conexiunii, cu cât este mai mare conexiunea filetată, cu atât mai mare este mânerul. Pentru piesele mici, alegeți șurubelnițe subțiri cu mâner mic. Dimensiunea aleasă corect vă va ajuta să evitați distrugerea mânerului sau alunecarea slotului. Unele șurubelnițe au o gaură în mâner, care ajută la aplicarea unei forțe și mai mari la strângere, folosind o cheie suplimentară. Șurubelnițele cu vârfuri schimbătoare pot avea un loc special în mâner pentru păstrarea duzelor.

 

Tipuri de șurubelnițe

1. Reversivă

Tija se răsucește liber în mâner. Cu ajutorul unui comutator special, sub forma unei pârghii mici, este posibilă atât deșurubarea, cât și înșurubarea. Poziția de mijloc a întrerupătorului blochează capacitatea tijei să se miște, ceea ce face posibilă utilizarea acesteia ca șurubelniță normală.

 

2.Șurubelnița care se înserează

Acestea sunt considerate ca material consumabil pentru alte instrumente, în care sunt inserate. Suportul pentru șurubelnițe este un mâner cu tijă, la capătul căruia există o gaură specială în care puteți să o introduceți .

 

3. Cu un clichet

Acest tip de șurubelniță este foarte neobișnuit, deoarece o parte a tijei este înlocuită cu un clichet flexibil care vă permite să modificați unghiul tijei. Acest lucru facilitează foarte mult munca în condiții de îngheț sau locuri greu accesibile.

La ce încă trebuie să atrageți atenție?

Atrageși atenție mai întâi la mâner și luați șurubelnița în mână. Ea ar trebuie să fie comodă de ținută în palma dvs. și să nu alunece. Mânerul, din orice material n-ar fi făcut, trebuie să fie făcut îngrijit. Dacă este efectuat din cauciuc, n-ar trebui să aibă pori. Apoi luați în vedere tija. Unii producători pun un marcaj, care indică din ce material este fabricat. Prezența unei astfel de etichete arăta o calitate bună.

 

Vîrful, ca cea mai importantă parte a șurubelniței, ar trebui să fie dur. Uitați-vă la culoarea lui și dacă este mai întunecată decât tija, aceasta înseamnă că este o întărire suplimentară, ceea ce este un avantaj mare. Chiar și detaliile atât de mici vă pot ajuta să decideți și să alegeți cel mai bun produs care va fi în funcțiune mult timp.

 

 

Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul nostru Bomba care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001