• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Puterea

Cu cât  mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne. Economia aparatului depinde în mod direct de indicatoarele de alimentare. Cu cât este mai multă putere, cu atât mai multă carne va fi tocată, dar cu cât mai multă energie electrică cheltuiți  cu atât mai mult zgomot va fi în timpul funcționării dispozitivului.

Atunci când alegeți o mașină de tocat carne, acordați atenție unui astfel de indicator ca timpul de funcționare a dispozitivului. Acesta poate varia în funcție de regimul de procesare și de calitatea produselor. De obicei, carnea brută poate fi măcinată timp de 10-15 minute.

Materialul și forma dispozitivului

O mașină de tocat carne cu o carcasă metalică este cea mai răspîndită. Corpul poate fi fabricat din plastic alimentar, dar detaliile din interior (cuțite și grătare) trebuie să fiu neapărat metalice, deoarece au sarcina principală.

Carcasa poate fi fabricată din oțel inoxidabil și alte aliaje ușoare. Materialul corpului trebuie să fie rezistent la acizii alimentari. Ca să nu cumpărați peste un an un dispozitiv nou, aveți nevoie de rezistență la coroziune. Materialul corpului influențează nu numai la calitățile igienice, ci și la greutate și aspectul exterior al mașinii de tocat carne.

Este bine ca o tavă să fie atașată la gâtul mașinii dumneavoastră. În aceasta, veți adăuga produsele pregătite pentru măcinare. Tăvile sunt de diferite forme și dimensiuni, pot fi din material plastic sau metal. Tăvile metalice sunt mai igienice și durabile decât cele din plastic.

Complectul

Șnecul este o parte spirală a tocătorului de carne. Sunt atașate cuțite. În timpul rotației, sertarul împinge carnea de la intrare la ieșire. Mașinile electrice de tocat carne moderne sunt adesea echipate nu cu unul, ci cu două șnecri: unul (metal) este destinat pentru carne, al doilea (plastic) pentru aluat sau legume.

Cuțite. Ar trebui să fiți întotdeauna atenți atunci când alegeți o mașină de tocat carne. La urma urmei, aceasta este una dintre cele mai importante detalii. Cuțitele trebuie să fiu fabricate din oțel de înaltă calitate. Uneori aceste detalii necesită ascuțire, pentru aceasta este mai bine să contactați un centru de servicii.

Dispozitivul de împingere este necesar pentru încărcarea ușoară a produsului și siguranța utilizatorului. De obicei împingerele sunt realizate din plastic. Reversul ajută la întinderea venelor pe axa burghiului în locul în care este fixat cuțitul cu patru lame.

Atașamente suplimentare

Duzele suplimentare, care sunt echipate cu mașini de tocat carnea moderne, sunt destinate preparării bucăților din legume, piureului, cârnațeilor. În unele mașini de tocat carne sunt duze pentru executarea  sucului din citrice, răzătoare, tocător, tăietor de legume. Astfel de duze fac posibilă obținerea plăcilor din legume de diferite mărimi. Setul poate include duze pentru paste și spagheti, pentru tăiței de casă.


Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001

Înainte de a cumpăraun aragaz, decideți asupra necesităților dvs. de gătit. De aceasta depinde în mare măsură ceea ce ar trebui să facă aragazul dumneavoastră. Ce ar trebui să știți atunci când alegeți un aragaz?

30.11.-0001

Mai devreme sau mai târziu, fiecare gospodină se confruntă cu problema alegerii unui cuptor. Articolul nostru vă va ajuta să faceți o alegere în favoarea unui cuptor.

30.11.-0001