Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Mulți dintre noi preferă să savureze plăcinte delicioase sau alte feluri de mâncare gătite în cuptor. Pentru a face alimentele gustoase și nu arse, este necesar să se utilizeze vase adecvate de copt. Varietatea de astăzi a acestui produs oferă o largă libertate de alegere. De aceea trebuie să determinăm ce vas de copt este mai bun și de ce.

 

Tipuri de vase de copt

Rotunde;

  1. dreptunghiulare;
  2. pătrate;
  3. ovale;
  4. triunghiulare;
  5. În formă de figuri (inimi, stele, picături, figurine de animale sau fructe).

În plus, ele sunt prezentate într-o structură întreagă sau detașabilă. Aceasta din urmă constă dintr-un fund demontabil, cu o suprafață netedă sau cu relief și cu flancuri. Forme de acest tip sunt utilizate pentru fabricarea produselor de cofetărie din aluat de nisip și biscuit.

 

În funcție de materialul din care sunt confecționate, deosebim:

 

1. Vase din oțel

Majoritatea vaselor moderne de copt sunt fabricate din oțel inoxidabil. Ele sunt durabile, practice și rezistente la uzură. Datorită laturilor subțiri ale recipientului de oțel, coacerea este mai rapidă chiar și la temperaturi scăzute. Produsele din oțel de calitate au un design fiabil, sunt rezistente la deformare și deteriorări mecanice.

 

2. Vase din fontă - materialul practic și durabil care este popular pentru consumatori.

 Containerele din fontă sunt folosite pentru gătit prăjituri de casă, deserturi, pentru coacerea cărnii, peștelui și legumelor. Acestea au fundul întărit și pereții groși pentru încălzirea uniformă a produselor. Vesela din fontă împiedică apariția unei funduri arse și a unui mijloc umed.

 

3. Vase din a luminiu

Acestea diferă în ceea ce privește conductivitatea termică bună și încălzirea rapidă, ceea ce duce la o pregătire accelerată a coacerii. Recipiente din aluminiu destinate fabricării de produse de patiserie, prăjituri pentru prăjituri, brioșe, brioșe, pizza. Folosind vasul de copt trebuie să ne conducem după ora exactă de gătit.  Acest lucru va evita arderea sau mâncarea insuficientă.

 

4. Vase din ceramică.

Conform caracteristicilor de conducere a căldurii, obiectele ceramice nu sunt inferioare produselor fabricate din fontă. Încălzirea lentă și uniformă asigură gătitul de înaltă calitate.Formele de copt din ceramică sunt universale, fiind destinate utilizării în cuptoare și cuptoare cu microunde. Containerele ceramice au pereți groși, cu granulație fină, pentru o distribuție corectă a căldurii, ceea ce asigură arderea lentă a mâncărurilor și conservarea substanțelor nutritive. Mai există și vase din hârtie, sticlă, silicon și altele.

 

Ce tip de vas este totuși mai bun?

 

La această întrebare nu se poate răspunde în mod unic, deoarece pentru aceasta trebuie să știți exact unde și pentru ce se va utiliza vasul. Cu toate acestea, cele mai bune opțiuni pentru utilizarea zilnică sunt recipientele din silicon, ceramică, fontă și metal. Acestea sunt practice, convenabile în folosire și întreținere, potrivite pentru prepararea de mâncăruri de casă de diferite complexități.

 

Produsele fabricate din astfel de materiale sunt absolut sigure pentru oameni, nu emit substanțe agresive și substanțe cancerigene atunci când sunt încălzite, nu schimbă caracteristicile gustului meselor gata preparate.

 

În ceea ce privește caracteristicile de proiectare, cele mai fiabile sunt containerele solide. Ele sunt mai durabile și mai practice în comparație cu produsele care constau în mai multe elemente detașabile.

 

Dacă vă place să vă gătiți și să-i răsfățați pe cei dragi cu mâncare delicioasă gătită în cuptor, atunci trebuie doar să cumpărați un vas de copt care vă va ajuta la realizarea unei adevărate capodopere. Un vas potrivit pentru dvs. poate fi achiziționat la magazinul nostru Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001

Din păcate, toate lucrurile își pierd din frumusețe cu trecerea timpului: pierd culoarea, uneori se rup și pe suprafața materialului apar scame. Există numeroase modalități de a se confrunta cu aceste fire subțiri și scurte, dar cel mai ușor și eficient

30.11.-0001

În fiecare zi, încărcătura rețelelor electrice doar crește, în special în afara orașului sau în sate, unde scăderea tensiunii în rețea este un lucru obișnuit. Pentru a proteja tehnica aveți nevoie de un stabilizator de tensiune. Puteți afla mai multe deta

30.11.-0001