Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Viața modernă se schimbă într-un ritm rapid. Ceea ce au scris scriitorii science fiction în ultimul secol devine treptat o realitate. Destul de obișnuite pentru noi sunt invenții precum Internetul, aproape toată lumea are astăzi un smartphone. Comunicarea la distanță prin camera web, nu este aceasta un miracol la care toți au visat la începutul secolului trecut? Pentru a vă apropia de rudele și prietenii dvs care sunt la kilometri de distanță, prin intermediul internetului, o cameră web vă va ajuta perfect. La ce ar trebui să atrageți atenția alegind o cameră web.

 

 

Matricea. Până în prezent, există două matrici populare: CMOS - o matrice ieftină și mai puțin calitativă, o matrice CCD este mai scumpă în valoare, produce o imagine de o calitate superioară și un nivel inferior de interferență.  


Rezoluție. Rezoluția este numărul de pixeli pe orizontal și vertical, din care este compusă matricea fotosensibilă. Cu cât rezoluția matricei este mai mare, cu atât este mai naturală extinderea culorii și cu atât imaginea este mai bună. Rezoluția este măsurată în megapixeli.

  • Rezoluție de 320 × 240 pixeli - rezoluția minimă pentru camerele web, care este destul de potrivită pentru videoconferințe regulate;
  • Rezoluția de 640 × 480 pixeli este standard, este disponibilă în aproape toate camerele web, permite nu numai să comunice în rețea, ci și să înregistreze mini-videoclipuri care pot fi trimise prin e-mail;
  • Rezoluție de 1280 × 960 pixeli sau mai mare în cele mai scumpe modele, cu care puteți înregistra imagini decente și chiar puteți realiza fotografii de o calitate superioară și o dimensiune mare.

 

Numărul de cadre pe secundă (FPS). Pentru transmiterea unei imagini video în mișcare, este suficientă o frecvență de 30 de cadre pe secundă. Pe camerele mai scumpe acest parametru este mai mare de 40 de cadre pe secundă.


Montarea. Pentru monitoarele LCD alegeți modelele de camere web care vor fi atașate cu ajutorul unui bolț special. Un alt tip este o cameră web pe un suport. Puteți să-l instalați lângă monitor, pe raftul de lângă calculator și să comunicați cu interlocutorul. Există încă o metodă de fixare articulată, este utilizată pentru camerele CCTV.

 

Metoda de conectare. Cele mai multe camere web sunt conectate prin cablu USB la unul dintre porturile de calculator disponibile. Atunci când alegeți o cameră pentru un computer de acasă, atrageți atenția la lungimea sa, ar trebui să fie de cel puțin 1,5 metri. Există, de asemenea, camere web fără fir care utilizează adaptoare Wi-Fi sau Bluetooth pentru conectare.
 

 

 

Design. Producătorii vă vor oferi mereu modele noi. Mijloacele originale de comunicare pot deveni mai puțin originale.

 

 

Din alegerea camerei web depinde  calitatea comunicării cu interlocutorul. Pentru apelurile video, o cameră ieftină este potrivită pentru rude și prieteni. Puteți organiza videoconferințe sau să vă desfășurați blogul pe Internet - să acordați atenție web camerilor de nivel superior.

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada din 2 iunie 2018 pînã pe 30 iunie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «La procurarea televizorului LG cumpãrãtorul primește cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!»

30.11.-0001

Astăzi fierul nu mai este doar un dispozitiv de călcat, ci un gadget de ultimă oră, creat în conformitate cu toate legile aerodinamicii. Cum să alegi cel mai bun fierul de călcat.

30.11.-0001