0
0
/
/
/
Bomba a donat 200.000 lei Spitalului Toma Ciorbă pentru lupta cu Covid-19
Bomba a donat 200.000 lei Spitalului Toma Ciorbă pentru lupta cu Covid-19

Rețeaua de magazine de electrocasnice și produse electronice Bomba a donat 200.000  lei Spitalului de Boli Infecțioase Toma Ciorbă pentru  combaterea  și răspândirea noului tip de coronavirus COVID-19.

 

 Republica Moldova continuă să se lupte cu pandemia de coronavirus și Bomba nu ar putea rămâne indiferentă. Suma transferată va fi utilizată pentru a sprijini tot personalul medical implicat în lupta împotriva COVID-19, precum și pentru  a achiziționa echipamentele și materialele medicale necesare.

 

Cu acest gest, Bomba își exprimă recunoștința sinceră față de personalul medical al Republicii Moldova și tuturor celor, care fac tot ce este necesar pentru a învinge epidemia. Medicii au salvat mereu vieți, dar în timpul unei pandemii declarate în lume,  de munca lor depinde când toată lumea poate reveni la viața normală.

 

Situația rămâne destul de complicată, se iau măsuri serioase de securitate, dar numai prin unire putem face față situației și putem depăși toate consecințele negative.

 

Rețeaua de magazine Bomba încurajează, pe cât posibil, toți antreprenorii să se mobilizeze și să sprijine tot personalul medical, care luptă în prezent cu coronavirus COVID-19.

 

Directorul General «Bomba»
Baciu Mircea

 

Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 05.06.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!