• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Un grill electric ori un aerogrill? 

În acest articol, vom discuta două dispozitive: un grătar electric și un aerogrill.

 

 

Aerogrill - un dispozitiv conceput pentru gătit cu aer cald. Aerogrill-urile multifuncționale pot înlocui simultan grătarul, aragazul, cuptorul și chiar mașina pentru iaurt! Deoarece în timpul procesului de gătit produsele sunt suflate uniform din toate părțile, felul de mâncare se gătește din interior,se prăjește ori se coace. Viteza și temperatura fluxurilor de aer sunt reglabile. Acest dispozitiv are un timer, acest lucru permite prepararea produselor alimentare, iar proprietarul nu trebuie să fie prezent și să controleze procesul. Pentru cei care nu iubesc mîncare cu multă grăsime, acest dispozitiv este ideal, deoarece vă permite să gătiți fără de a adăuga ulei.

 

Electrogrill-ul este un dispozitiv pe care se poate găti un fel de mâncare ca pe un foc, deoarece produsele sunt așezate pe un grătar, care este încălzit de jos. Este în principal fabricat din oțel inoxidabil. Prepararea mîncării pe gratarul electric se realizează cu ajutorul electricității. Produsul este folosit în principal pentru prăjirea cărnii, peștelui și a legumelor.

 

 

 

Unitățile de acest tip sunt împărțite în cele cu contact și fără contact. Primul poate fi comparat cu o tigaie. În acest aparat, tot sucul care a ieșit este drenat într-o tavă specială pentru a preveni arderea produselor. Este ușor de înțeles că vasele gătite pe acest tip de grătar electric nu vor avea miros de foc.

În ceea ce privește electrogrill-urile fără contact, acestea au o spirală deschisă. Cu toate acestea, în timpul funcționării dispozitivului, grăsimea ajunge direct la elementele de încălzire. Prin urmare, este mai bine să utilizați astfel de dispozitive în aer liber.

 

 

Sfaturi pentru a găti un steak ideal:

1.Nu toate steak-urile sunt la fel de groase și de asemenea au nevoie de o prepărare diferită pe gratar. Steak-urile subțiri ca o fustă ar trebui să fiu prajite rapid și la căldură mare.

2.Adăugarea unei sări simple sau piperului negru măcinat înainte de plasarea steak-ului pe gratar va crea o aroma fascinantă. Puneți sare și piper chiar înainte de a le pune pe grătar.

 

 

3.Toți maeștrii de gătit steak-urile intorc carnea pe altă parte numai o singură dată timp ce gătesc. De ce? Pentru că atunci steak-ul va avea o crustă apetisantă.

4.Steak-ul, scos de pe gratar, va avea gust rigid și uscat. Cel mai bine este să-l lăsați să stea câteva minute pe o placă caldă înainte de servire. Acest lucru va permite ca carnea să "se odihnească" puțin și să se facă mai gustoasă și mai delicată.

 


Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001