Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Care este diferența dintre un procesor de bucătărie și o mașină de bucătărie?

Acest articol vă poate răspunde la toate întrebările și va ajuta să vă decideți ce model vi se potrivește.

 

Fiecare dintre aceste unități are o serie de caracteristici de care aveți nevoie. Un procesor de bucătărie și o mașină de bucătărie sunt pentru unii utilizatori același dispozitiv, deci care este specificul fiecăruia dintre aceste aparate?

1. Mașinile de bucătărie sunt întotdeauna mai puternice. Acest dispozitiv are un nivel ridicat de putere, în ciuda faptului că funcționalitatea este semnificativ mai mică.

2. Containerele oferite pentru mașinile de bucătărie au un volum mai mare, comparativ cu proeele e buătărie. Din acest motiv, devine posibil să se prepareze mai multă hrană de o dată.

3. Mașinile de bucătărie sunt de dimensiuni mai mari, astfel încât pentru acestea nu întotdeauna poate fi  găsit un loc în bucătăriile moderne. În același timp, ei lucrează, făcând mai mult zgomot.

 

Masina de bucatarie universala

Funcțiile mașinii de tocat carne, mixerului, tocătorului, blenderului și a altor dispozitive combină mașinile de bucătărie universale. Datorită acestui lucru, nu este nevoie să cumpărați trei aparate pentru a vă satisface nevoile de gătit. Există două categorii de dispozitive: mașini pentru produse alimentare și aparate de uz casnic. Setul de mașini de bucătărie include mai multe atașamente, pentru diverse nevoi.

 

 

Mașini de bucătărie pentru casă

Utilizatorii, în primul rând, trebuie să determine necesitatea utilizării mașinii în viața de zi cu zi. Funcționalitatea este legată de puterea dispozitivului. În funcție de ceea ce tăiați sau măcinați în mașina de bucătărie depinde și timpul de măcinare. Un factor important este numărul de viteze: pot fi de la 4 pînă la 14.

Cea mai delicioasă pastă este preparată manual. Nu cumpărați aparate speciale scumpe pentru a găti pasta preferată. O duză specială pentru procesorul de bucătărie vă permite să efectuați rapid și ușor tot ce doriți din aluat!

Un procesor de bucătărie este un dispozitiv controlat de o combinație de butoane cu un bol de lucru și un set de duze care își îndeplinesc funcțiile specifice.

 

 

Vasul de lucru al procesorului de bucătărie este fabricat din plastic, sticlă, mai puțin de metal. Oțelul inoxidabil calitativ este considerat aproape cel mai bun material - durabil, inert chimic, dar și destul de scump. De aceea, containerele din aparatele de uz casnic sunt adesea realizate din sticlă rezistentă la impact sau plastic transparent. Atunci când cumpărați, este important să acordați atenție capacității vasului - ar trebui să corespundă nevoilor dvs.

Posibilitățile procesorului e bucătărie sunt determinate de duze. Toate dispozitivele au cuțite, de obicei făcute din oțel inoxidabil, și cu diferite funcționalități. Cuțitul principal este destinat tăierii, pregătirii pastei  sau aluatului. Setul unui procesor are tot felul de răzătoare - mari, medii, mici etc.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001