Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum să alegem un trimer și o motocoasă

Motocoasa - un instrument de grădină ușoară pentru îngrijirea gazonului, tăierea arbuștilor și arborilor mici. Proiectat pentru a lucra în grădina și în zona de parc, în apropierea casei, zona de pădure.

 

În primul rând, este necesar să înțelegeți de ce aveți nevoie de un trimer (aceași motocoasă). De obicei, grădinarii îl achiziionează în stadiul inițial de dezvoltare a unei zone mari a amplasamentului până la suprafața solului nu este încă aliniată, iar vegetația aici include o varietate de plante până la salcie și pălămida.

 

Benzotrimmer se  potrivește pentru zonă mare, cu iarbă, care este tunsă în mod regulat, de multe ori crește, și mașină de tuns iarba cu roți ea „nu ia“ sau fân. În alte cazuri, este logic să renunți la o  mașină de tuns electrică sau la mașini de tuns iarba pe roți.

 

 

Atunci când alegeți un trimer de grădină, acordați atenție:

  • Motor - poate fi împins sau în patru contacte. Primele sunt mai grele, mai simple și mai ușoare în greutate, dar necesită o pregătire separată a amestecului de combustibil (benzină plus ulei special) și mai greu de reglat. Puterea motorului este selectată pentru sarcini specifice.
  • Partea de lucru - este prezentată în mai multe variante: de regulă este o linie de pescuit, un cuțit din plastic sau oțel, disc de tăiere din oțel. Este foarte util dacă modelul de finisare selectat acceptă instalarea oricăruia dintre ele. Pădurea trebuie să fie bine cosită iarbă moale și plante suculente, cum ar fi brusture sau lebede. Ea este cea mai sigură în muncă: zboară pe roci, , dar nu zboară în afară. Cu un cuțit de oțel (și chiar mai mult un disc), puteți tăia orice vegetație până la un arbust mare sau un copac tânăr, dar trebuie să fii foarte atent cu ei. În plus, cuțitele și discurile necesită o ascuțire bună. Versiunea intermediară este un cuțit din plastic: este convenabil, dar are o durată limitată de viață.
  • Bară - poate fi drept sau curbat (este mai convenabil să lucrați cu, dar mai puțin fiabil, deoarece în interiorul acestuia nu este un arbore, ci un cablu). În unele modele, bara este pliată: este foarte convenabilă pentru depozitare și transport, dar din nou reduce fiabilitatea.
  • Sistemul de mână și de reținere - modelele profesionale sunt de obicei echipate cu un mâner T: este mult mai convenabil pentru o muncă lungă pe o suprafață mare. Dimpotrivă, mânerele în formă de O și J facilitează manevrarea între plante. Nu fiți superiori și sistemele de suspendare a centurilor, descărcați mâinile.

 

Important! Atunci când se lucrează cu o mașină de tuns, în special pe un teren necunoscut pentru dvs., în cazul în care se pot întâlni pietre, este recomandabil să folosiți ochelari de protecție, căști, mănuși, pantaloni și pantofi speciali. Ai grijă de siguranta ta!

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cel mai bun trimmer de grădină. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001