La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Mașina de tuns parul

Aparatul de tuns părul este un aparat electric popular, care astăzi este disponibil în aproape fiecare familie. Nu este surprinzător, deoarece acest dispozitiv simplu face posibilă tăierea regulată a părului la domiciliu fără a vizita salonul de înfrumusețare, economisirea bugetului familiei și a timpului prețios. Mașina permite nu numai tunsorile scurte pentru adulți și copii, ci și tăierea modelelor creative, pentru a tăia perfect breton-urile sau miterul părului.

 

Cum să navigați printre numeroasele sugestii pentru a determina ce mașină pentru o tunsoare vi se va  potrivi cel mai bine. Primul lucru la care ar trebui să acordați atenție este numărul de duze pe mașină de scris. Mai multe dintre ele, cu atât mai ușor și mai repede puteți obține rezultatul dorit al tunsorilor. Duzele sunt prezentate sub forma unei varietăți de piepteni, care pot fi de până la opt într-un set, în funcție de model.


  
Preferați mobilitatea, preferați mașina fără fir, care poate fi încărcată de bază. În acest caz, ar trebui să verificați întotdeauna dacă există suficient de încărcare în aparat, astfel încât să puteți face o tăietură într-un du-te, dar este de cel puțin 30 de minute. Uneltele de tuns fără fir vă permit să nu vă restrângeți în mișcări. Dacă totuși doriți să selectați o mașină cu un fir, asigurați-vă că are o lungime suficientă (va fi de ajuns 3 metri).

 


 

Cel mai cunoscut material utilizat pentru a face lamele este oțelul inoxidabil. Extindeți durata de viață a cuțitelor din oțel, precum și scutiți de nevoia de lubrifiere regulată a lamelor, ajutând la acoperirea suplimentară - diamant, titan și teflon.

 

  • Diamantul face posibilă o coafură atât pentru părul uscat, cât și pentru părul umed și, de asemenea, face față cu cel mai dur și mai gros păr.
  • Titanul previne aparitia iritătii pe piele, deoarece este hipoalergenic.
  • Acoperirea cu teflon neutralizează electricitatea statică în timpul coafurii și facilitează alunecarea părului de-a lungul lamei.
  • Al doilea cel mai comun și mai scump sunt  lame ceramice. Principalul lor avantaj este ca ceramica sa nu se incalzeasca, eliminand riscul de arsuri chiar si in timpul tunsurilor prelungite. Lamele ceramice sunt extrem de rezistente, dar sunt extrem de fragile, deci lucrul cu ele trebuie să fie extrem de precis: nu loviți sau cădeți. Cuțitele ceramice nu necesită lubrifiere, dar ele nu pot fi ascuțite când devin plictisitoare.

 

Lame, realizate în întregime din titan, distins nu numai de prețul ridicat, dar, de asemenea, o mare durabilitate. lame de titan nu necesită lubrifiere, nu irita pielea, dar în acest proces, precum și din oțel, este încălzit treptat.

Cele mai ascuțite cuțite cu auto-ascuțire rămân pentru cea mai lungă perioadă de timp. Nu este nevoie de măcinare pentru o perioadă lungă de funcționare oferă un design deosebit lama triplu: mijlocul de oțel inoxidabil, cu rezistență crescută cu ambele părți protejate prin straturi de mai puțin rigide că prima pisa, asigurându-se astfel claritatea lamei pentru o perioadă mai lungă.

Oricare ar fi lama pe care o alegeți, asigurați-vă că unitatea de tăiere a fost lavabilă, ușor de îndepărtat și pus pe - acest design pliabil simplifica foarte mult modul în care îți pasă pentru instrument.

 

 Acum știi totul despre mașinile de tuns părul. Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință pentru dvs. cel mai bun model. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții lanțului de supermarketuri Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001