La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem un mini-cuptor

Mini-cuptoarele sunt ajutătorii indispensabili în orice bucătărie. Trebuie să pregătiți rapid un fel de mâncare? Setați modul de gătit dorit și nu trebuie să vă faceți griji pentru mîncare, un mini-cuptor va face totul pentru dvs! Pentru a descoperi toate caracteristicele acestui dispozitiv trebuie să apelați la acest articol.

 

 

Mini-cuptorul este un dispozitiv care poate nu numai să încălzească mâncare ca un cuptor obișnuit cu microunde, ci și să pregătească cu ușurință bucatele tale preferate. Diferența dintre cuptorul cu microunde și mini-cuptor este că aceștia pregătesc mîncarea într-un mod diferit. Un cuptor compact, cu multe funcții utile, va ocupa spațiu minim în bucătărie și va deveni un asistent bun.

 

Atunci când alegeți un mini-cuptor, trebuie să acordați atenție următoarelor criterii:

 

Capacitate și volum

 

Acești doi indicatori sunt cei mai importanți, atunci când alegeți un mini-cuptor calitativ. Cu cât este mai mare volumul cuptorului, cu atât este mai mare puterea. De exemplu, pentru un cuptor cu o capacitate de până la 10 litri, este suficientă o putere de 700-900 de wați, iar pentru un volum de 10-20 de litri, 1000-1500 wați vor fi suficiente.

 

 

 

Moduri de operare

Un mini-cuptor standard poate funcționa simultan în modurile de încălzire superioare, inferioare. De asemenea, cu fiecare dintre modurile de bază, una suplimentară poate funcționa. Modurile cele mai populare sunt grătarul și convecția.

Convecția permite aerului cald să se distribuiască uniform în cuptor, ceea ce face posibil ca prăjiturile să se coacă, iar funcția gratar va permite coacerea cărnii cu o coajă aurie apetisantă.

 

 

                                                      

Controlul

 

Controlul poate fi mecanic și electronic: pentru a activa modul de gătire dorit, pur și simplu rotiți comutatorul sau apăsați butonul dorit. Unul dintre marile avantaje ale unui mini-cuptor este faptul că temperatura este constant reglată. Dispozitivul vă permite să alegeți temperatura optimă pentru orice produs. Puteți seta cu precizie valoarea unei temperaturi potrivite: scăzută - pentru încălzire, ridicată - pentru coacere. Deasemenia mini-cuptorul are un cronometru. Puteți programa cu ușurință dispozitivul pentru gătit și să nu vă faceți griji că mîncarea a devenit prea prăjită.

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001