• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Toți oamenii iubesc vara,  pentru că pot să se odihnească și să savureze un frigărui gustos. Dar ce putem face, dacă vrem carnea suculentă în alt anotimp? Atunci în ajutor vine aparatul electric pentru frigărui, care nu ocupa mult loc. Aproape toate aparatele electrice pentru frigărui sunt similare, de aceea alegerea cel mai bun, u este atât de ușor.

Ce criterii trebuie să respectăm înainte de cumpărare?

  • Recomandăm să alegeți aparatul electric pentru frigărui care este făcut din oțel inoxidabil, pentru că aparatul făcut din acest material va trăi mult timp. În afara de asta suprafața de oțel este considerată cea mai igienică pentru pregătirea bucatelor.
  • Există încă o nuanță, pe care trebuie să o luăm în considerare - capacitatea aparatului. Dacă aveți o bucătărie mare, puteți cumpăra un aparat electric pentru 8 ace. Pentru un spațiu mic ar fi mai bine să alegeți ceva mai modest – pentru 4 ace.
  • Tebuie să ne gândim și la detalii: curățarea și păstrarea aparatului. Astfel, aparatul electric pentru frigărui poate fi întreg și demontabil, de aceea putem spune cu siguranță că varianta a doua este mai comodă, pentru că toate fragmentele aparatului pot fi spălate ușor și păstrate separat unele de altele.

Tipurile aparatului

Aparatele electrice pentru frigărui pot fi de două feluri:

  1. verticale
  2. orizontale

Primul tip, în care acele pentru frigărui se află în poziția verticală, sunt mai ușoare de a fi folosite, pentru că grăsimea produsă în procesul pregătirii se scurge într-un container special. Bucatele pregătite în acest aparat sunt mai bune pentru sănătate.

Aparatele orizontale (grile electrice) sunt mai compacte, adică în ele puteți pune mai multe ace decât în cele verticale. Prin urmare pregătiți în același timp mai multă carne și serviți mai mulți oameni.

Principiul de lucru

Prelucrarea termică a produselor transportate în aparat se efectuiază cu ajutorul elementelor de încălzire, care în timpul pregătirii, ajung la aproximativ 180 de grade Celsius. Pentru a găti carnea, legumele și alte alimente, este necesar ca aceste produse să fie așezate pe ace în așa mod ca lamele lor să fie introduse în canale speciale,  disponibile în partea de jos a platformei. Elementele de încălzire ajung la o temperatură dorită în cinci minute și pot să păstreze o temperatură permanentă pe tot parcursul procesului de preparare.

Sperăm că acest articol Vă va ajuta în alegerea unui aparat pentru frigărui. Dacă aveți întrebări, vă puteți adresa consultanților în magazinul nostru Bomba.


Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă ajută să rezolvați problema dvs!

30.11.-0001

Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001

În zilele de vară numai aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ne pot salva de căldură. Dar cum să alegi un ventilator și să nu greșești? Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv.

30.11.-0001

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001